Gjør som Ylvis – bli en bedre golfer i år!

En av våre viktigste oppgaver på Haga er å stimulere til aktivitet og jobbe for at våre medlemmer blir bedre golfspillere. Vårens store satsing på NXT LVL testing, igjennom gratis seanser på putting, bunkerslag og nærspill samt tilrettelagte egentreninger er tiltak vi har satt inn for å gjøre noe med dette.

 

Analyser viser at gruppen med 26 i handikap eller høyere er en gruppe det er vanskelig å få vekket til live, og som er sårbar for å slutte helt. I den forbindelse kom vi over en interessant fyr, som nå går i bresjen for denne gruppen.
Som golfspiller er han helt ukjent. På andre arenaer en stjerne. Hils på golfspilleren og det nye, stolte Haga-medlemmet, Bård Ylvisåker. 33 år, 3 barn og 41 i handikap.

Bård kjøpte en putter for 13 år siden, men fordi han går “all in” i alle prosjekter og er en smule engasjert, turte han rett og slett ikke begynne med golf. Hans datter var nettopp født, og han vurderte avhengighetsrisikoen golf gir som en for stor trussel for familielivet. Et godt valg.

Nå er tiden endret. Barna er større, og interessen er fortsatt latent. Forskjellen er at nå “tør” han gjøre jobben. Bli kvitt det lite flatterende “grønne kortet”. Han har satt seg som mål å nå 20 i løpet av sesongen.

 

Så, hvordan bli bedre?

Vi har lagt en plan for Bård og den startet med en screening av golffysikk. Deretter hadde Tom Bård på rangen for å kartlegge en nåsituasjon, og gi han tre enkle oppgaver å jobbe med. Bård er i gang, han har en oversikt over sine styrker og svakheter, både svingteknisk og fysisk.

Det neste er å kjøre Bård igjennom NXT LVL testene dere er kjent med. Da har vi en komplett og profesjonell status vi kan legge en trenings og utviklingsplan for han basert på.

 

Så, klarer du å henge med hans fremganger i år?

Følg med på Facebook og hjemmesiden for nyheter om progresjon og utvikling, og tips, ideer og inspirasjon for at du også kan ta store steg i år.

Haga har kunnskapen, kompetansen og erfaringen på både golfteknisk og golffysisk trening. I tillegg har vi opplegget for at du skal få kartlagt dine styrker og svakheter igjennom NXT LVL.

 

Tom Hestø , Head Pro
Kim Røtnes Jensen, Sportslig leder

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailX