Noe for deg?

turneringskomiteHaga ønsker å tilby et bredt og variert turneringsprogram til våre medlemmer. Vi skal arrangere sosiale turneringer for å bygge et inkluderende og hyggelig klubbmiljø. Vi skal arrangere åpne turneringer for de som ønsker å konkurrere, og vi skal ha turneringer tilpasset både alder og ferdighet på mange nivåer.

 

Vi trenger 6-8 engasjerte medlemmer som ønsker å bidra til gjennomføringen av turneringene. Klubbens administrasjon gjør det aller meste av jobben med å tilrettelegge for påmelding, startlister, scorekort og all turneringsadministrasjon i GolfBox, så det er ikke en stor arbeidsmengde som blir lagt til komitéen. Men, klubben bør ha en turneringskomité, som er med på å utvikle et godt turneringsprogram, samt dele på arbeidet med å gjennomføre turneringene. Vi trenger derfor både en leder av komitéen, samt 6-7 komitémedlemmer for å ivareta turneringstilbudet på Haga.

 

Vi håper du har lyst til å være med å bidra! Det er en fordel med noe kjennskap til data i tillegg til golf og turneringsspill. Opplæring vil bli gitt!

 

Er du interessert, ta kontakt med Haga administrasjon ved Kristin Julie Klæboe på kristin@hagagolf.no eller 67 16 59 00 (tast 3).X