Venneturneringen damer

Denne tirsdagen var Haga Ladies vertskap for Venneturneringen.

79 damer på startlisten (21 fra Bærum GK,  9 fra Grini GK, 6 fra Oslo GK i tillegg til 43 Haga Ladies.) Fra tidlig morgen var det et yrende liv i og rundt klubbhuset av spilleglade damer – Bærumsspillere i kongeblått og Haga Ladies i rose skilte seg godt ut Ragnhild informerte om dagens runde og 20 Haga-damer hadde ansvar for å samle ”sin flight” i god tid før shotgun-starten kl.0930. Og heldigere kunne vi ikke ha vært med sommerværet som viste seg fra sin aller beste side.

 

Venneturneringen er en uhøytidelig stableford-turnering som går på omgang mellom Bærum, Grini Oslo GK og Haga. Banen var i topp stand og vi fikk mye skryt av gjestespillerne under veis.
4 ekstra-konkurranser var lagt inn på runden: NP på Blå 2, LD på Gul 5, nærmest streken på Gul 1 og gjettekonkurranse om antall baller/pegger i krukken på tee-stedet på Gul 4. Erik kjørte rundt til alle flightene med hyggelig overraskelse: varme kanelboller, kald brus og kaffe – det ble satt stor pris på. Det var også et yrende liv på terrassen etter hvert som alle flightene kom inn. Her vanket vafler og kaffe på alle i påvente av premieutdelingen.

 

11 premier i hver av klasse A og B og det var imponerende høye scores for alle vinnere i dag.

I klasse A gikk vår egen Evita L av med seieren med hele 41 p og med Gigi like bak med 40 p som nr. 2. Nr. 3 fra Grini GK: Lise Norgren med 38 p og nr. 4 Anne Line Bakkevig fra Oslo GK med 37 p, nr. 5 og 6 – begge med 37 p: Jorun L og Anne Cathrine R.

I klasse B imponerte de 3 beste alle med 41 p: Trine Grønn fra Grini GK som vinner, nr. 2 Anne-Sofie L og nr. 3 Jorun F. Nr. 4 med 38 p Elin US, nr. 5 med 37 p ble Ragnhild B og 6 også med 37 p Bente Tegner fra Bærum GK.

14 nedskrivninger totalt med 7 i hver klasse – imponerende! Her måtte vi ha høye score for i det hele tatt å komme på resultatlisten.

Nærmest pinnen på Blå 2 var Jorunn F med 44 cm
Nærmest Streken på Gul 1 var Eva SF med 25 cm
Lengste Drive på Gul 5  Chureerat K med sin imponerende drive
Krukken med pegger og baller. Stort spenn på tippingen – fra 100 – 800! Her var riktig antall 330 (323 pegger og 7 baller) og det var Rene Carlsen fra Grini GK som var  nærmest og fikk hele krukken som premie.

9 birdies fordelt på 7 damer: Gigi med 3: B1, G2 og G4, Eva S på B2, Lise Norgren G4, Evita L B2, Jorun F B2, Torun M B7, Anne Riddervold G6,

 

Hyggelig overraskelse til den beste damen fra hver av gjesteklubbene i form av 2 greenfee-billetter på Haga: Trine Grønn fra Grini (41p), Bente Tegner fra Bærum (37p), Anne Line Bakkevig fra Oslo (37p). Stor takk til dagens arrangements-komité: Ragnhild, Bjørg og Inger for en flott gjennomført turnering som vi fikk mye skryt for – bl.a. hyggelig blomsterhilsen fra Bærum GK’s damer.  Neste år er det Grini GK som står som arrangør av Nabo-golf-turneringen.
Haga Ladies-turneringene tar sommerferie frem til SF-turneringen tirsdag 1.august. For de som ønsker å spille tirsdagene i juli så er det bare å melde seg opp i golfbox fra kl. 10.

// Kari

Venneturneringen Damer

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X