Venneturnering på Bærum

Haga Ladies, Vennskapsturnering hos Bærum GK 28. juni

I år var det Bærums tur til å invitere til vennskapsturneringen mellom de fire naboklubbene, Bærum, Haga, Grini og Oslo. Strålende sol, bane i flott stand og et alltid like imøtekommende vertskap, la forholdene godt til rette for en kjempehyggelig turnering.

 

Som alltid var Haga-damene godt representert, av de 70 startende var hele 32 fra Haga, 19 fra Bærum, 10 fra Grini og 9 fra Bogstad. Vanlig stableford fordelt på A-klasse og B-klasse, skulle spilles og med shotgun-start. A-klassen var størst med 45 damer, mens 25 skulle konkurrere i B-klassen.

 

Vi ble møtt av et veldig godt opplegg – betaling i proshopen, deretter utdeling av scorekort og liten souvenir i tilstøtende rom, gratis rangeballer lå klare til de som ville slå seg inn, én «guidende» Bærum-dame i hver flight som samlet sine tropper før start. Og når alle hadde funnet sin «Bærum-guide» ønsket daglig leder Andre Jåtog velkommen. Andre tok seg sågar turen rundt på banen og delte ut både iskrem og frukt! Helt herlig  For øvrig må Bærum være en av de mest kreative klubbene mht. til å utnytte gammelt golfutstyr – overalt på banen fantes utgåtte golfbager og utgåtte golfsko dandert som vakre blomsteroppsatser – veldig bra!

 

Med fine baneforhold og deilig solskinn ble det mange gode scorer. Og som alltid – noen jublet over birdier som «rant inn», andre stønnet over bunkerslag som ikke kom opp, men den som jublet aller mest var vår egen Kristin Teigen som spilte sitt livs runde – alt bare stemte!! 41 poeng og dagens suverene vinner i A-klassen! Strålende, Kristin – kjempegøy! Og Heidi Kobro Hals spilte «nesten» like bra og sørget for dobbeltseier til Haga – 38 poeng ble det på Heidi . Hadde det ikke vært for Oslos Anne Riddervold, så hadde det sannelig blitt tredobbelt Haga, Grete Halvorsen tok en flott 4. plass med 34 poeng, et lite poeng bak Anne. Men ikke nok med det, Haga tok 5. og 7. plass også, med hhv. Kari Dahl Lunner på 5. (34 poeng) og Annegrete Ringdal på 7. (33 poeng) – Oslos Liv Høegh snek seg mellom, også hun med 33 poeng. Sånn litt ubeskjedent kan vi nevne at av de 16 beste i A-klassen var 10 fra Haga – Eva Steenfeldt-Foss ble nr. 11, Anne Cathrine Ramm 12, Inger Hovind 14, Ellen Røssum 15 og Bente Falstad 16. Topp innstas 🙂

 

I B-klassen gikk Tove Busch fra Oslo seirende ut med 34 poeng. Og på en flott 2. plass kom Hagas Putte Roede med 32 poeng. Nr. 3 og 4 også med 32 poeng, ble Bærumsdamene Hulda Sandvik og Kari Rasmussen. Og så ble det en kjempehyggelig 5. og 6. plass på våre egne Kari Jaeger og Randi Færden, begge med 31 poeng. I tillegg ble Mona Evju nr. 8, Mona Boug Kristiansen 11 og Anne-Sofie Lunde 12. Veldig bra!

 

Gratis kaffe og vafler sto klare til oss etter endt runde og Catharina Haugen ledet premieutdelingen med flotte premier – her vanket både greenfeen-billetter, vinflasker, baller og glass med Bærum-logo. I tillegg ble det trukket ut diverse «lucky looseres» som alle fikk en flaske vin. Veldig hyggelig og veldig populært!

 

Igjen tusen takk til Bærum for et suverent opplegg – til neste år er det oss til å arrangere 🙂

Haga Ladies På Bærum

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X