Velkommen til Haga Golf 

Haga Golf har en meget attraktiv beliggenhet i hjertet av Bærum, kun 15 min fra Oslo sentrum. Vi er et av Norges største golfanlegg med 27 hull og et moderne klubbhus. Banen ligger i et pent og lett terreng, og har korte gåavstander mellom greener og utslagssteder. Bærumsmarka skaper en helt spesiell ramme rundt golfanlegget.

 

På Haga Golfklubb ønsker vi å gjøre golfen lett tilgjengelig og morsom for alle målgrupper, uansett om du ønsker å spille konkurranse eller kun gå noen hull med venner og familie. Med våre 27 hull sikrer vi meget god tilgjengelighet både for våre medlemmer og gjestespillere. Våre medlemmer har tilgang til en 18-hulls Hovedbane, eksklusiv tilgang til en 9-hulls Medlemssløyfe, samt spillerett på 9-hullsbanen på Nordhaug.

Gjestespillere er varmt velkommen enten i grupper, alene eller sammen med Haga-medlemmer. Les mer om greenfeespill

Ønsker du å bli medlem har vi flere typer medlemskap du kan velge mellom. Vi har et stort, aktivt og sosialt klubbmiljø med et spesielt stort og unikt miljø for kvinnegolf. Vi har også stor junioraktivitet med barn og ungdom i trening.

 

Vi disponerer et komplett treningsanlegg med flere treningsområder rundt klubbhuset og på Fjogstad, samt tilgang til drivingrange. Vi har et bredt kurstilbud for hele familien med meget kompetente trenere og instruktører, og du kan få god hjelp med en-til-en instruksjon med våre proer.

 

I vårt stilfulle klubbhus har vi en hyggelig kafe med en fin terrasse for en matbit før og etter spill. Vi tilbyr også både selskaps- og møtefasiliteter til inntil 100 gjester.

 

Vårt anlegg er en perfekt arena for bedriftsgolf for bedrifter som ønsker å skape og bygge relasjoner til sine kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Vi skreddersyr tilbudet til hver enkelt bedrift, og kan tilby greenfeepakker, bedriftsturneringer, treninger osv. Haga er med sin nærhet til Oslo et perfekt sted for bedriftsgolf. Ta kontakt med vår daglig leder, Erik J. Solberg

 

Haga begynte i 2014 en oppgradering av banen. Oppgraderingen var ferdig i 2017, og forholdene ligger nå til rette for en svært god banekvalitet i årene fremover.

X