Vårtur Haga Junior

Haga Jr Narvesen 2Helgen 21.-23. april gjentar vi fjorårets suksess og inviterer til vårtur for alle Haga juniorer – og foreldre som ønsker å være med. Turen i år går til Kragerø golfbane hvor det denne helgen gjennomføres Narvesen Open, som juniorene våre kan delta påI tillegg kommer vi til å ha et golfopplegg ila helgen utover turneringen, og for de som ikke ønsker å delta i Narvesen open. Kent og Espen blir med, og tar ansvar for det sportslige ila helgen. Vi ønsker at dette skal bli en tur av både sosial og sportslig karakter, og hvor vi alle blir bedre kjent med hverandre – håper både jenter og gutter blir med.

 

Vi ber om å få en tilbakemelding ila neste uke hvem som ønsker å være med på denne turen, så vi får en viss oversikt over antall. Vi håper selvsagt så mange som mulig av juniorene og foreldre blir med – dette blir gøy!

 

Pris

Prisen på turen blir ca 2200 kr for voksen og 1900 kr for barn, nøyaktig pris er avhengig av antall deltakere. Dette inkluderer følgende:

–          Overnatting fredag-søndag

–          Frokost og matpakke lørdag og søndag

–          Middagsbuffet på Kragerø resort fredag og lørdag

–          Inngang spa (voksne)

–          Golfopplegg med Kent/Espen

–          Frukt, drikke, snacks, ila helgen

 

I tillegg til dette kommer evt innspill fredag, påmelding til Narvesen Open – 450 kr (NB førstemann til mølla – og må gjøres innen 17. april) og evt lommepenger.

 

Vi har forhåndsbooket 7 starttider fra kl 1700-1800 fredag, og fra kl 1000-1100 lørdag. Dette gir mulighet for både juniorene og foresatte å spille golf fredag og lørdag – i tillegg til Narvesen Open på søndag for de juniorene som vil være med der.

 

Innlosjering

Vi har vært så heldige å få tilgang på en privat hytte, i tillegg til leilighet(er) på hotellet. Vi fordeler overnattingskostnader på alle

 

Transport

Vi reiser i privatbiler. Når vi har fått oversikt over hvor mange som blir med, koordinerer vi kjøring, og sørger for at alle får noen å sitte på med. Vi satser på felles avreise fra Haga ca kl 1300-1330 på fredag.

 

Vi ber dere holde av denne helgen, og så kommer vi tilbake med mer informasjon

 

Link til Kragerø Golf hjemmeside

Link til Narvesen Open påmelding

collage

Fra Haga Narvesen Tour i 2016

 

Med sportslig hilsen

Kristin Teigen                                       Kim Røtnes Jensen

Formann Juniorkomite                      Sportslig koordinator, Haga GKX