Vårnytt fra Haga Ladies

Banestatus og tirsdagsturneringer
Som alle nå sikkert vet, er åpning av banen utsatt inntil videre. Våre planlagte tirsdagsturneringer går naturlig nok ut inntil banen åpner. I mellomtiden er det bare å melde seg på fremtidige turneringer i Golfbox. Har du meldt deg på en turnering og det viser seg at banen likevel ikke er åpen, så vil du få beskjed om dette på mail. Åpningsturneringen som var berammet til 8. mai, vil finne sted første tirsdag etter at banen er åpnet – både på formiddag og ettermiddag.

 

Haga Ladies 22. mai blir avholdt som 9 hull Texas Scramble både formiddag og ettermiddag. Påmelding i GolfBox

 

St. Hans-golf med quiz
Mens vi venter på at banen skal åpne, kan vi jo se litt fremover i programmet vårt.Tirsdag 19. juni avholdes vår årlige St. Hans-turnering der formiddags- og ettermiddagsdamer spiller sammen i skjønn forening. Vi spiller en 9-hulls lagturnering med løpende start fra 15:30. De som må ha sen start, krysser av for dette ved påmelding. Påmelding i Golfbox som vanlig. Lagene får også utdelt en uhøytidelig quiz som skal løses på tid – og så blir det et hyggelig måltid etterpå – forhåpentligvis på en solfylt terrasse. Vi håper at så mange som mulig tar seg tid til å spille denne ettermiddagen der det sosiale står i høysetet!

 

Naboturnering på Grini
Tirsdag 26. juni er vi invitert til Grini for å spille sesongens naboturnering for golfklubbene Oslo, Bærum, Haga og Grini. Turneringen foregår på dagtid og du kan melde deg i Golfbox. Se vedlagte invitasjonen fra Grini. For ettermiddagsdamene blir det en vanlig turnering på Haga.

 

Startkontingent for 2018-sesongen
Vi har i klubbens første 15 år hatt en startkontingent på kr 50,-. For å kunne opprettholde en god kvalitet på premiene, har damekomiteen i år høynet denne til kr 70,- (som de mest observante allerede har sett på Golfbox).

 

Haga Ladies-genser
Har du bestilt ny Haga Ladies-genser i mørk blått eller rosa?
Siste frist er søndag 13. mai. Se mer info nedenfor

 

Ellers må vi minne om at det i år ikke vil være lov å ha med hund på banen under turneringer.

 

Hilsen Damekomiteen

v/ Ragnhild Bøhn 


Nye Haga Ladies-gensere – velg mellom rosa eller mørk blå!

 

Vi introduserer nye V-gensere i en fin, tynn ullkvalitet og du kan velge mellom fargene rosa eller mørk blå. Haga Ladies-logoen blir brodert på begge genserne.
Genseren koster kr. 712,- kr (prisen er inkludert 20% rabatt).

 

Genseren finnes i 5 størrelser (se størrelsesvalg under). Finn en passende genser du allerede har, legg den flatt på et bord og mål tvers over under ermene. Finn så størrelsen din i tabellen under. Send så en epost med din bestilling til Ragnhild: ragnhild@boehn.org.
Alternativt kan du prøve genseren i proshopen og bestille der.

Størrelser (overvidde målt på genser, som beskrevet over):

XS: 44 cm, S: 47 cm, M: 49 cm, L: 51 cm, XL: 55 cm.

 

Velg mellom følgende bestillingsmåter: 

  1. Send bestilling på mail innen 13. mai – til: ragnhild@boehn.org
    NB! Husk navn, mobilnummer, farge og størrelse! Bestillingen er bindende og genseren betales ved henting.
  2. Bestill genseren i proshopen. De har prøver og bestillingsskjema.

 

Samlet bestilling blir sendt 13. mai, så vær rask!

 X