THGD turneringshelg

Mid Am, Kjekstad GK – fredag 25. mai

 

Etter en lang og hard vinter spilles nå den ene turneringen etter den i andre i tropevarme! Fredag 25.mai var det MidAm på Kjekstad, hvor hele 7 av 14 spillere i C klassen var Hagadamer, hvorav 6 fra THGD.

 

Banen var i god stand, selv om greenene nok er litt preget av vinteren fortsatt.

Til tross for 28 veldig varme grader spilte damene som gikk på formiddagen bra, og ble best i feltet! Det stiligste på hele turneringen var likevel utvilsomt Cecilie Andersland som gjorde egale på hull 11 – etter at hun drivet greenen og satt en langputt!! Gratulerer!!

 

Etter et formiddagsrundene var gjennomført lå THGD på topp 3, med Anne Kristin Skretteberg – også hun fra Haga på en super 4 plass!

 

Ytterligere 3 THG-damer gikk ut på ettermiddagen, noe som bidro til å endre toppen litt, men fortsatt med THG damer på topp 4! Til slutt ble det Kirsten Fuglseth som gikk av med seieren, foran Cecilie Andersland, Gry Borg og Heidi Kobro Hals.

 

R E S U L T A T E R 


ØstlandsTour, Holtsmark GK 26.-27. mai

 

Den andre Østlandstour’en ble i helgen spilt på Holtsmark golfbane. Haga var selvsagt «godt representert» på damesiden med hele 30% (nå skal det i rimelighetens navn tilføyes at det totalt var med 6 damer i turneringen ).

 

Jeanette Andersson og Kristin Teigen stilte til start i nettoklassen – svimlende 3 deltakere var påmeldt i klassen. Med 30 graders varme, en naturskjønn og fantastisk bane og utrolig god service fra klubben, ble runden avsluttet første dag med kun 2 slag mellom deltakerne i klassen – det var laaange 5,5 timer. Det må sies at det ikke var lett å holde hodet kaldt i varmen?!

Søndag ble damene sendt først ut kl 0800 (dvs nesten uforsvarlig tidlig oppvåkning – særlig fra vår medspiller som kjørte fra Kragerø). «Noen» hadde glemt særdeles viktig tilskudd til golfrunden (snus), men med den fantastiske servicen fra Holtsmark’s mannlige personale, ble dette til stadighet bragt ut på banen ila runden, sammen med iskaldt vann, brus og kaffe. Et servicenivå vi mener vi må bestrebe oss på å få til på Østlandstour på Haga også. Dommerne gjorde sin jobb så som så, men vi kom i mål – begge Hagadamene på pallen ???, men førsteplassen gikk denne gang til vår medspiller fra Kragerø, Tine Fehn. To glade Hagadamer dro selvsagt rett opp på Haga etter en ørliten badepause, og tok en 9-hulls debriefrunde på kvelden.

// Kristin Teigen

 X