Team Haga Golf Damer

THGD Kick-off

Kick-off for THGD i Kragerø 2018!

 

Helgen 4.-5. mai samlet 20 spilleglade og forventningsfulle damer seg til kick-off i Kragerø. Målet med helgen var teambuilding, bli enda bedre kjent og ikke minst ha en hyggelig oppstart på sesongen! Og det fikk vi til; damene var i godt humør,  banene var i fantastisk stand og våren viste seg fra sin beste side!

 

Kragerø resort er et ypperlig sted for grupper, med hotell på banen og mulighet for å leie store leiligheter og dele rom for de som ønsker. Noen av damene ankom allerede fredag formiddag, og gikk en innspillsrunde, mens resten kom sigende etterhvert. 7 damer spilte MidAM på Tjøme på formiddagen (se egen omtale) og rakk så vidt frem til middag.

 

Lørdag var det parturnering (greensome), men for de fleste fungerte det nok mest som en treningsrunde, både for å gjøre seg kjent med Kragerø og kanskje også svingen etter vinteren. Det er mye skog i Kragerø…

 

Søndag var det individuell turnering, der både bruttoscore og nettoscore ga premie. Suveren vinner i begge klassene var Elin Horgen! På andre plass i begge klassene kom Inger Thorp, og i  bruttoklassen tok Cecilie Andersland 3. plass  mens Anniken Strøm tok 3. plass i nettoklassen.

 

Da er sesongen for THGD offisielt i gang, og med treg start på egen bane er det flott å trene – eller spille MidAm eller andre turneringer mens man venter!

 

//Kirsten Fuglseth

 

R E S U L T A T E R 

THGD Kragerø Kick-off

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X