Takk alle frivillige!

Etter en lang sesong med mange turneringer, arrangementer og mye aktivitet for store og små i Haga GK er det på sin plass å takke alle frivillige i Haga GK for en formidabel innsats for klubben og dens medlemmer.

 

Alle de frivillige var invitert til avslutningsarrangement med 9 hulls turnering og middag. De fremmøtte fikk hver sin deltakergave og en varm takk fra daglig leder, Erik Solberg. De frivillige er i stor grad med på å skape det gode og positive miljøet vi har på Haga, og vi tørr påstå at vi er blant de hyggeligste og ivrigste klubbene i landet!

 

Vi spilte først 9 hull i strålende varmt og fint høstvær, – selv om mørket neste kom og tok de sist startende på de siste hullene.
Formatet var 2-manns scramble, og Erik Ulleberg (kaptein NSG lagserie) og Kari Jaeger (Damekomitéen) ble kåret til vinnere med en nettoscore på -5 på 9 hull. De fikk hver sin varme Haga Golf topplue, som kan bli god å ha på kalde høstdager. 🙂 Vi premierte også de to som kom sist i turneringen, og de fikk hver sin protime med en av våre dyktige proer.

 

Takk for i år og for flott innsats alle sammen – vi gleder oss allerede til sesongen 2018!

 

Avslutning For De Frivillige I Haga GK

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X