Suverene Anniken

Onsdag 19. september skulle årets Haga Medal vinner kåres. Anniken Strøm ledet Order of Merit, og feide all konkurranse til side med en kanonrunde i finalen. Med brutto +4 (75), og 43 stablefordpoeng var Anniken suveren!

 

Årets Medal kom sent i gang da banen åpnet med alle 18 hull først 18.juni på grunn av en svært vanskelig start på sesongen. Men, gjennom 13 uker ble det spilt ukentlige Medal turneringer. Hver uke ble premiert som separate turneringer, og samtidig ble stableford resultatene overført til Order of Merit. Etter 13 runder var det 20 spillere som hadde gjennomført 5 turneringer, og alle disse var dermed kvalifisert til finalen. 14 av finalistene stilte opp i finalen, som ble spilt i forbindelse med årets siste Medal, runde 14.

 

Inn til finalen var det Anniken som ledet med et snittresultat på 36,4 poeng foran Børre Salamonsen, Bjørn Blix og Marianne Mancini, alle tre med 35,2. Videre lå Evita Lindblom på 5. med 35,0 og Hege Nilbrink på 6. med 34,8.
I finalen ble det ingen endring på toppen med Anniken på førsteplass, hele 12,4 poeng foran Evita, som klatret fra 5. til 2. plass, Hege Nilbrink på 3.plass og Elin Roen på 4.plass. Dermed ble det damene som kapret de fire første plassene i år. Vinnerne får både gavekort i Proshop og vinglass, mens Anniken i tillegg får egen P-plass i 2019.

 

Vi gratulerer Anniken, Evita og Hege med pallplassering, og takker alle Medal spillere for innsatsen i år.
Vi gleder oss allerede til neste år!

 

Order of Merit – link til endelig resultat

 

 X