Strømstad Open 2019

Sverigetur 2 – som vi kaller den – gikk av stabelen 27. – 29. september. Dette er et tilbud til ettermiddagsdamene – og så lenge det er plass, får noen formiddagsdamer også bli med. Det var i år 16 spillere som stilte til start.

 

9 spillere reiste ned fredag morgen for å spille inn banen før turneringen lørdag og søndag. Det skulle bli en utfordrende runde med mye regn og en veldig våt bane. Men skal man trene før en turnering, nytter det ikke å gi seg pga regnvær! 7 spillere gjennomførte 18 hull og stemningen i klubbhuset etterpå var det ingen ting å si på.

 

Lørdagen opprant med adskillig bedre vær. De siste 7 ankom Strømstad om morgenen, og turneringen var i gang.

Banen var adskillig bedre enn dagen før, men den var fortsatt ganske våt. Det ble ikke de store scorene, naturlig nok, men noen spilte riktig bra. Anne Cathrine Ramm ledet etter 1. dag med 30 poeng, foran Ragnhild Bøhn med 28, Annegrete Ringdal og Grete Guldal Halvorsen med 27. Disse 4 skulle utgjøre lederballen neste dag. Closest to Pin ble vunnet av Ingrid Skou (ble birdie) og Lengste Drive av Annegrete Ringdal.

 

Det var tilløp til nervøsitet og spenning på starten søndag morgen ettersom startlisten ble snudd. Det ble mange endringer på listen. Den som storspilte på dagens runde var Grete G. Halvorsen med 34 poeng, foran Susan Brown med 33 og Ina Grieg Eide med 29 poeng. Lørdagens leder, Anne Cathrine, fikk en 28 poengs runde. Etter runden var det samling i klubbhuset med middag og premieutdeling, først for dagens runde. Closest på dagen var Tåve Heggom og Longest ble Anne-Kari Drønen Mathiesen.

 

Det var stor spenning foran premieutdelingen for Strømstad Open 2019. Foran et bugnende premiebord (premie til alle!) ble så Grete Guldal Halvorsen kåret til årets vinner med 61 poeng. På de neste plassene fulgte Anne Cathrine Ramm med 58, Susan Brown med 55, Annegrete Ringdal med 52 og på 5. plass kom Tove Christiansen Hæreid også med 52 poeng.

Gratulerer til Grete som den suverene vinner!

Øvrige resultater ligger på Golfbox under turneringer og Order of Merit.

 

Strømstad Spa & Golfhotell stilte opp med fine fasiliteter for oss og i klubbhuset holdt de åpent etter stengetid. Takk for denne gang!

(Sett av siste helg i september neste år hvis du har lyst på en artig tur!)

 

 X