Treningslørdag spillegruppen

Hagas spillegruppe – treningslørdag 28. mai

 

Lørdag ble årets andre fellessamling for Spillegruppen arrangert. Den første foregikk med weekendsamling på Kragerøs flotte bane og anlegg.

 

Spillegruppen består i dag av 21 Haga-damer, alle med hcp (stort sett) under 21, som både ønsker å spille mer turneringer og bli bedre i turneringsspill. Gruppen «ledes» av Jeanette Andersson, Unni Gausel og Gunilla Grimsgård som tilrettelegger opplegg og aktiviteter og er forankret i administrasjonen ved Kristin Klæboe. Tanken er at flere skal/vil delta i turneringer som Østlandstour, klubbserien, NM for lag, Haga Medal, Haga Match Play, Matchplayserien mot våre naboklubber Bærum og Oslo – og selvfølgelig klubbmesterskapet. I høst skal det også utkjempes «landskap» mot Sverige, noe Gunilla holder tråden i – et spennende opplegg.

 

Lørdagens 13 deltagende damer ble delt inn i 2 grupper som skulle gjennom et variert program – godt tilrettelagt av Jeanette og Heidi Kobro Hals. Fysisk trening er viktig for enhver golfspiller uansett alder og hcp – og ikke minst er oppvarming FØR et eneste slag slås særdeles viktig. Kim Røtnes Jensen ga oss en en herlig 1,5 times leksjon i oppvarmingsteknikker, både ved teori og praktisk gjennomføring. Tror flere av damene plutselig oppdaget de hadde flere muskler enn de ante… Og kanskje det ble tilnærmet lik lett gangsperre for noen dagen etter 🙂

 

På Fjogstad hadde Heidi lagt opp til innspill fra både 40, 60 og 80 meter. Tom Hestø hadde velvillig både lånt oss baller og remedier for å kunne effektivisere treningen best mulig. En stor takk til deg, Tom 🙂
En liten innspillskonkurranse ble også gjennomført – gøy å se om vi ble tryggere med køllevalg og lengder etter å ha øvet. For øvrig anbefales Fjogstad-området på det varmeste – et supert treningsområde, nå også med bunker. Løp og tren!

 

På treningsområdet ved blå  1 hadde Heidi lagt opp til bunkertrening, chipping og putting. Og i klubbhuset satte Jeanette oss i sving med regel-konkurrranse via en app på mobilen. Helt topp. Litt tid til course management ble det også – ved å teoretisk spille forskjellige baner ved hjelp av baneguide.

 

Et flott opplegg som ga mersmak! Stor takk til både Kim, Heidi og Jeanette.

 

AR

Spillergruppen Samling 28mai Haga

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X