SeniorScramble 29.9.

Flott avslutningsScramle med seniorene og årets vinner av sesongen

 

Torsdag 29.9 var ca 30 seniorer samlet til scrambleturnering.  Det hadde regnet voldsomt om natten og flere steder var det mye vann på banene.  Temperaturen var heller ikke shortsvær, men hva kan man vente når det er oktober rett rundt hjørnet. Det var mye flinke banemannskap rundt på hele banen og vi fikk også se dem “ måke av vann” på green på blå sløyfe!  Men noen fordeler hadde regnet og duggen som hadde lagt seg på flere greener, når man hadde fire sjanser til å putte, ble det spor på green.  Var ikke første eller andre forsøk bra, ble det bare å legge putten mellom disse og vips rett i koppen! Sånt er gøy når man spiller på lag og kan snakke sammen og hjelpe hverandre.  Det var satt opp 7 flighter og Ole hadde gjort en god jobb med å få samlet handicap så jevnt som mulig på rundt 76.  Dette var nok grunnen til at resultatene ble så jevne også, vinnerlaget hadde totalt 51 poeng, lag 2 50 poeng, de neste tre 49 og de to siste 47 og 45 poeng.  De som var på vinnerlaget denne torsdagen var Tore Strøm Gundersen, Petter Bjerkøe, Niels Christian Aall og Kjell Ekjord. Det ble også servert kaffe og kanelboller oppe på rød 3, til stor glede for alle deltagere. Flott service fra Haga.

 

Etter turneringen var de fleste samlet til en gryterett i restauranten med påfølgende premieutdeling.  Av de 104 spillerene som hadde deltatt i seongens order of merit, tronet Ole Aabel med 304 poeng over 12 turneringer og fikk både Haga glass og gode viner av Per Anton, som foretok premieutdelingen etter maten.  Det var også andre fine premier til Gisle Uppheim, som hadde deltatt på alle 17 og ble nr 2, samt Per Arne Helland med samme poengsum 287 på 14 runder.  Men mange flere nedover listen ble også premiert, både med gavekort, viner, t-shorter og andre fine gaver fra proshopen. De tre vinnerlagene fra scrambleturneringen ble også premiert.  Avslutningsvis ble det som vanlig trukket ut lucky looser, denne gangen tre – Per Ola Pedersen og Petter Kolderup som fikk vin og Gunnar Dalen som fikk en blomst med rosa sløyfe av undertegnede.  Jeg er jo så glad for å ha fått delta med så mange flotte menn og kvinner gjennom sesongen, lært mye og fått mange gode klemmer, som det også ble på premieutdelingen jeg assisterte som eneste dame idag!

 

 

Ha en fortsatt fin sesong og følg med på Golfbox fremover, nå som frosten har kommet, kan det bli noen endringer på de siste turneringene ute, før man trekker inn på simulatorspill på Toppgolf.

 

Med sportslig hilsen fra Mona Evju

SeniorScramble 29.9.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X