Seniorgolf i sommervarme

Septembergolf i sommervarme

 

Torsdag 15 september hadde vi nok en fantastisk golfdag i shorts og t-skjorter, varmere har vi vel aldri hatt i september?? 37 deltagere hadde funnet veien til banen denne dagen og som vanlig var det shotgun start fra 9:30 med noen doble startsteder.  Dette fungerer fint og gjør at nesten alle er med på sosialt samvær og premieutdeling på terrassen etterpå, til glede for både deltagere og serveringen av kaffe, vafler, lettøl og is.  Da Ellen holdt premieutdeling etter turneringen spøkte hun med at gutta måtte skjerpe seg, for de tre damene som deltok, tok alle gavekort i premier ! Men hun delte gladelig ut klemmer til alle vinnere.

Vinner denne gang var følgende : Klasse A – 1. Ole Aabel 41 p, 2 Bjørn Stenvik 39 p, 3 Helge Østvold 37 poeng.  Klasse B – 1. Grethe Giving 38 p, 2 Ellen Røssum 36 p, 3 Pål Andersen 35 p, 4. Mona Evju 35 p. Nærmest pinnen på blå 2 ble Per Anton Jenssen (hvor vi har bilde fra med både deltagere og banemannskap, folksomt der!)  Nærmest på rød 8 var Per Arne Helland – men avstandene har jeg dessverre ikke fått denne gang. Lucky looser Kaare Schanke som fikk vinflaske og Bjarne Mathiesen og en til fikk greenfee billetter til andre baner.  Sesongen er jo langt fra over med dette finværet og seniorene har turneringer ut september og også 6. og 13. oktober, før man tar fatt på simulatorgolf inne. Så bare meld dere på i Golfbox.

 

(bilde av Pål Andersen ved rød 1 på broen – det er fri dropp fra vei og det fikk han i og med ballen lå på grusen, men hva om driven hadde landet midt på broen?? Hadde dette da vært å regne som i vannhinder??)

 

Med sportslig hilsen fra

A.Mona Evju

Seniorgolf 15. September

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X