Plan for stenging

Vi er kommet til den tiden på året da vi er nødt til å legge en plan for å stenge banen. Vi ønsker at medlemmer og gjester skal få spille så lenge som mulig, men vi er også nødt til å ta ansvar for at banen ivaretas slik at den fremstår med best mulig kvalitet neste vår.

 

Alt av slitasje, oppslått gress, divots og ikke-reparerte nedslagsmerker blir med oss over til neste sesong da ingenting gror så sent på høsten. All nedbør som kommer nå fremover vil tørke minimalt. Vi er derfor svært restriktive med tanke på bruk av golfbil, først og fremst da hjulspor er ødeleggende for gresset, men også med tanke på spillernes sikkerhet på vått og glatt underlag. På dager med frost holdes banen, treningsområdene og puttinggreenene stengt helt til frosten slipper taket.

 

Plan for stenging – med forbehold om endringer avhengig av været:

 

Oppdatert 16.oktober

 

27 hull holdes åpen til og med søndag 15.oktober
GUL+RØD Hovedbane

BLÅ Medlemssløyfe

 

18 hull holdes åpen fra og med mandag 16.oktober
GUL+RØD Hovedbane holder åpen i en uke til for medlemmer, gjester og greenfeespillere.

BLÅ Medlemssløyfe er stengt f.o.m. 16.oktober, da hull 2 på denne sløyfen holder lengst på frosten om morgenen, samt at vi har påbegynt arbeid på hull 3 og 4.

 

9 hull holdes åpen fra og med mandag 23.oktober
RØD sløyfe stenger mandag 23.okt da vi skal i gang med arbeid med nye greenbunkere på hull 9, samt utbedringer av greenområdet på hull 1.

Fra og med mandag 23. oktober holdes GUL sløyfe åpen for både medlemmer, gjester og greenfeegjester med starttidsbooking for 9 hull.
Vi stenger denne sløyfen så fort vi ser at det ikke lenger er forsvarlig å holde åpent med tanke på overvintring og kvalitet neste sesong. Nedbør og temperatur, samt slitasje er viktige faktorer her.

 

DET ER NÅ SÆRDELES VIKTIG AT ALLE NEDSLAGSMERKER REPARERES RIKTIG, OG AT OPPSLÅTTE DIVOTS LEGGES TILBAKE OG TRÅKKES GODT NED! X