Nye seire til Haga

Andre runde av NGF Klubbserien gikk av stabelen på Haga i går søndag 12. juni. Dagens motstander var Tyrifjord GK.
Haga bet virkelig godt fra seg, og Tyrifjord måtte reisen hjem uten en eneste seier. Haga vant 5 av 6 matcher, og delte den 6. Gratulerer!

 

Hagas lag i både 1. og 2.divisjon leder nå Pulje 1 i Klubbserien 2016! Følg resultatene her. Haga er i Pulje 1 i både 1. og 2. divisjon

 

1. divisjon.
Haga spillere: Fredrik Myhre og Marianne Mancini, Remi Andersen og Knut Lykke, Vidar Nesset og Per E. Fjordheim. 

Fredrik & Marianne vant 1/0.
Knut & Remi endte uavgjort
Vidar & Per Eivind 3/2.

 


2.div 12juni

Hagas lag i 2.divisjon. F.v. Unni, Kirsten, Jeanette, AnneGrethe, Bjarne og Helge.

2. divisjon.
Haga spillere: Bjarne Mathiesen og Helge Østvold, Unni Gausel og Kirsten Fuglseth, Anne-Grethe Tronstad og Jeanette Andersson

Tyrifjord GKs 2.lag stilte med 5 herrer og 1 dame som alle var på jevnt hcp med de 4 damene og 2 mennene fra Haga.
I første flight spilte Bjarne Mathiesen og Helge Østvold, her var det spennende helt til det 18. hullet, her avgjorde Helge matchen og sikret den første seieren.
I andre flight spilte Unni Gausel og Kirsten Fuglseth, de var opp 2 etter 16 hull, men når de i tillegg vant hull 17 var matchen avgjort.
Kampen var allerede avgjort før Anne-Grethe Tronstad og Jeanette Andersson i tredje og siste flight kom inn, men lite ante de det. Matchen var i likhet med de andre meget jevn. Haga var 2 opp etter 15, og på det 16., hullet var ikke engang par nok til å sette spiker’n i kista. Anne-Grethe avgjorde imidlertid på hull 17.

 

Etter matchen var det god stemning med felles samling på terrassen til kaffe og vafler/kanelboller, noe våre gjester satte stor pris på.

 

Haga har dermed vunnet de to første av totalt 5 matcher. Neste runde spiller på Asker GK lørdag 18. juni.X