Ny banesjef på Haga

 

HåkanHåkan Nilsson har vært Banesjef for Haga siden 2013. Han tok hovedansvaret for banen da vi sto ovenfor store utfordringer. Med et sterkt engasjement og gode tiltak under Håkans ledelse har Haga fått en bedre og mer driftsikker bane.

 

Håkan har planer om å flytte tilbake til Sverige kommende vinter. Han vil til da fortsette i teamet her på Haga, og skal bl.a. hjelpe til med baneprosjektet. Gavin Jagger, i dag assisterende banesjef, kommer derfor til å ta over som Banesjef fra og med 21. mai. Gavin, med sine skotske røtter, gleder seg til å videreutvikle Haga til en fin “heathland/inland links” bane.

 

 

Om Hagas nye banesjef

Gavin Jagger er 49 år gammel og født i Dunfermline, Skottland. Han begynte spille golf som elleve åring. Han har som lavest hatt hcp 4, og har nå hcp 6. Han begynte å jobbe som banearbeider på en lokal golfklubb i Skottland i 1994. Han studerte greenkeeping i 3 år på Elwood College i Cupar, Fife. Deretter startet han i et selskap som bygget golfbaner i 1999. Gavin
Gavin har vært med og bygge golfbaner i Skottland, England, Spania, Portugal, Tyskland og Norge.

 

I 2007 kom Gavin tilbake til greenkeeping på Haga golfklubb. I 2013 ble Gavin assisterende banesjef til Håkan Nilsson, og fra og med 21. mai er Gavin Jagger Hagas nye banesjef.

 

Gavin er gift og har 2 gutter på 10 og 6 år, og han bor sammen med familien på Abildsø.
Hobby: lese bøker og reise
Favoritbane: Turnberry, Skottland.

 

Ambisjon med Haga: Gjøre banen så fin at alle ønsker å komme tilbake. Ønsker å ha sterkt fokus på fairway’ene de kommende årene og vil gjennomføre et intensivt fairway-program med drenering, vertikalskjæring, dressing og ettersåing. Deretter må man evaluere om man skal lage helt nye fairway’er på de hullene som ikke responderer på programmet.

 X