NXT LVL Medlemstreninger

Vi gjentar fjorårssuksessen med tilrettelagte NXT-LVL treninger for våre medlemmer. Dette er et gratistilbud til alle medlemmer, og målet er å skape treningsmotivasjon og gi alle en mulighet til å trene målrettet.

 

I år som i fjor, har vi inndelt treningen i ulike grupper. Ukeoppsettet ser ut som følger:

 

DAMER: Mandager fra kl 12:00-13:00 eller 19:30-20:30. Klikk her for mer informasjon

SENIOR: (herrer og damer) Onsdager fra kl 12:00-13:00. Klikk her for mer informasjon

HERRER: Torsdager fra kl 18:00-19:00. Klikk her for mer informasjon

 

Opplegg og innhold:

NXT-LVL er et treningssystem utviklet av NGF, som omhandler alt fra putting til lange slag. I opplegget på Haga tar vi for oss putting, chipping, bunkerslag og korte wedge-slag. Treningene vil foregå på Haga sine treningsområder ved klubbhuset og på Fjogstad.

Under treningene vil vi rigge opp ulike stasjoner hvor vi utfører ulike tester på de overnevnte områdene. Alle deltakere vil få utdelt et kort basert på handicap, som gir en indikasjon hvor “kravene” til resultater bør ligge innen de ulike ferdighetsområdene. Kortene er også ment som et verktøy for trening videre. Nærmere informasjon om opplegget finner dere på link under, og vil bli gjennomgått på treningen.

 

Det er verdt å merke seg at dette opplegget ikke er instruksjon, men tilrettelagte aktiviteter for egentrening. Haga sine trenere vil være tilstede under aktivitetene.

Oppstart for alle grupper vil være i uke 19 (9.-12. mai). Kalender med oppmøtested og tema ligger i linkene over. Vi kjører opplegget helt frem til midten av juni.

 

Sjekk hva NXT LVL og spillersjekken går ut på ved å klikke her.

Vi gleder oss til å gjøre Hagas medlemmer bedre og mer motiverte, og håper på like stor deltakelse i år som i fjor.

 

Med sportslig hilsen Trenerne i Haga GKX