Norgesmesterskapet på Borre

Våre fine Haga gutter smiler lurt under innspill onsdag.

Våre fine Haga gutter smiler lurt under innspill onsdag.

Vår unge trekløver, Magnus Vågberg, Christoffer Carlsen og Ole Martin Davanger, er klare for et av sesongens høydepunkter:  Norgesmesterskapet!

 

NM arrangeres i år på vakre Borre GK, som rapporteres å være i god stand med tette, jevne og raske greener. Nedbøren de siste dagene har gjort fairwayane noe bløte, men med sol på værmeldingen mesteparten av NM dagene skulle de tørke fort opp, og alt er duket for et flott arrangement med lave scorer.

 

NM går over 4 dager, og starter i dag, torsdag 30.juli. Det er i alt 120 deltakere, hvorav 87 herrer og 33 damer. Alle er kvalifisert enten gjennom NorgesCup og Regiontour (Østlandstour for vårt distrikt) eller gjennom ranking i internasjonale turneringer for noen av collegespillerne.

 

Etter 2. runden fredag går det en cut ved de 48 beste og like herrene, og de 18 beste og like damene, som da får spille videre lørdag og søndag.

Våre tre herrer regner alle med å være innenfor cutgrensen fredag ettermiddag. Da vi spurte dem om sine mål svarte Christoffer og Ole Martin at de begge håper på en topp 10 plassering. Magnus har som mål å komme blant de 20 beste. Dette er solide målsetninger i et sterkt startfelt, og vi sender mange gode vibber til våre fine Haga representanter. Får Christoffer god flyt har vi troen på en totalscore under par etter 4 runder! 🙂

 

Det vil være Livescoring etter hvert 3. hull alle dagene, og du kan følge spillerne via linken nedenfor.

 

L E A D E R B O A R D 

 

 X