Norge vant!

TEKST: Jeanette Andersson

Spillergruppen er ny av året. 21 damer på Haga har gått sammen med mål om å trene, spille konkurranser og gjøre hverandre bedre.
Et av høydepunktene gjennom sesongen var en tur til Sverige for å spille «Solheim Cup» mot Sverige. Årets begivenhet fant sted på fantastiske Knistad, totalt 33 damer var samlet for å konkurrere i matchspill over 3 dager.

 

Dag 1: Dagens turneringsform var Scramble, av totalt 9 poeng fikk Norge 5,5. Mulig latteren satt løsere hos de Norske ved middagsbordet den kvelden.
Dag 2: Selv etter den gode starten dag 1 var det Norske laget fullt konsentrert og jaktet flere seiere.  Etter en runde bestball ledet de ikke lenger med 2 poeng, men 3, heia Norge!!! Dagen ble videre avsluttet med VIP middag og privat flyshow utført av VM mester i seilflyvning.
Dag 3: Dagens begynte med introduksjon til Longdriving. VM mester i longdriving, Sandra Carlborg, tok oss gjennom sine erfaringer og gjennomførte en demonstrasjon på rangen.
Kl. 0910 var det shotgun, med en turneringsform som virkelig krevde konsentrasjon, strategi og gode golfslag.
Hull 1-6:               Scramble, med tre utslag hver.
Hull 7- 12:           Bestball
Hull 13-18:         Greensome

Det norske laget holdt unna og vant med god margin.

Denne dagen var det også både closest og longest, selv om det var intern konkurranse blant det norske og det svenske laget, var Norges longest LONGEST og Norges closest CLOSEST.
Tusen takk til Norges Kaptein Gunilla Grimsgård for et fantastisk arrangement.

 

Hvordan kan det ha seg at Norge spilte så bra? Vel, her er noe av hva vi har gjort i år:

 

 • 1 treningshelg på matchspill i Kragerø
 • 2 x heldagssamlinger på Haga hvor vi har fått meget god hjelp av Kim Røtnes Jensen, Ace Proer og trener 1 Heidi Kobro Hals.
 • Egne kurs med Ace proer i putting og bunker
 • Vi har deltatt
  • Haga Match (40 % damer)
  • Klubbserien (50 % damer)
  • Haga Medal (26 damer har deltatt)
  • KM (totalt deltok 25 damer i år, mot 11 i 2015

NordicGGC

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X