NGF Klubbserien

Fra v: Pål Berg, Gigi Frokljær, Persa og Kjetil Torsvik

1.divisjon. Kaptein Pål Berg

Etter to klubbserie matcher, så er Haga’s 1 divisjons lag midt på tabellen. Det startet litt i motbakke med besøk av Oslo GK’s lag i slutten av Mai hvor mange hull ble delt på par og seire gikk til den som hadde Birdie; Oslo GK hadde flest i siste kategori så da må man akseptere tap i så måte. Sist helg, så var Haga på bortebane mot Drammen. Da ble det seier til Haga og vi fikk vår første 3 poenger i årets serie. Her er flere detaljer fra seierskampen i Drammen:
I første flight gikk Gigi og Kjetil med sine singel matcher mot hver sin motstander fra Drammen GK. Gutta fra Drammen GK åpnet sterkt med flere birdies og par. Etter 4 spilte hull var Gigi 3 ned og Kjetil 1 ned.  Men comebacket var raskt et faktum. Haga startet opphentingen og matchene utviklet seg jevnt til det var to hull igjen. Gigi tapte sin match knepent til tross for kjempebra spill, og Kjetil vant sin match med 2 opp da det var ett hull igjen å spille.

 

Pål og Persa var raskt oppe med 2, 3 og 4 opp etter halvspilt front-9. Dette holdt seg jevnt og vi rundet 6 opp etter 9. Etter et par hull til Drammen satte vi match putten på hull 13, etter en diskusjon om dropp fra GUR hvor Haga aksepterte en mer ufordelaktig dropp, chip og par putt gav sluttresultatet 6&5 til Haga.

Alltid hyggelig å komme til Drammen GK. Vi fikk hyggelig mottagelse som vanlig og banen er vel så bra og kupert som i fjor. Haga har neste match hjemmebane mot Losby i slutten av Juni før det tas sommerferie i klubbserien og oppstart i slutten av August igjen.

 

R E S U L T A T E R 


Fra v.: Bjarne Mathiesen, Elin Roen, Tone Hvam og Jan FredrikHvam

2.divisjon. Kaptein Elin Roen.
Vi tapte dessverre begge singelmatchene, men vi delte Fourballmatchen. Så det var jo bra. Veldig hyggelig runde på en fantastisk bane. Tyrifjord viste seg fra sin beste side. Selv om det ble tap i singelmatchene var det en veldig god steming i flighten 🙂  Dette var 2.match. Neste gang er det Oslo som kommer til oss.

 

R E S U L T A T E R 

 

VI ØNSKER BEGGE LAGENE LYKKE TIL VIDERE! 

 X