Netton’s Tee 46

 

En god del lot også bilen stå og la grunnlaget for fest og moro i tillegg til golf. De aller fleste var kledd i rosa og noen hadde signal-rosa baller som genererte litt knising fra de andre spillerne på anlegget. Mange hadde vært kreative og tatt på seg mye moro, spesielt de rosa speilegg-sokkene til Petter Halvorsen gjorde seg bemerket.

Spille fra Tee 46 er jo super-moro og banen er jo helt annerledes fra de klossene. Det “haglet” i med eagler fra alle kanter og resultatlisten bar preg av mye bra spill. En runde på handicap holdt faktisk bare til 11.plass på resultatlisten i år. Bestemann for dagen ble Arne Norheim som knallet til med 66 slag netto fra SH16. Han leverte både klasse på banen og i takketalen. De 66 slagene var akkurat ett slag bedre enn Even Gorman som kom inn på 67. Han var en halv rull fra eagle på G8 for å vinne “hele greia”, men sånn er denne golfen 3. plass gikk til mannen som hadde det hele i lommen frem til G8 (dagens hull 17), der utslaget sa “sayonara». Frem til det hadde det vært back-to-back-to-back-to-back birdie-kjør. Fra SH minus 1 var det uansett TV golf i perioder fra Andreas Sletta. Grattis til alle tre. Med rundene denne uken betyr at vi også rundet 500 spilte runder hittil i årets Haga Netto, det synes vi er ganske kult!

For første gang i Netton’s historie hadde vi også longest drive (B5) og Closest-to-pin (G4). For anledningen med to rosa flamingoer – på pinne, som markører. Karl Fredrik Giertsen slang frem takter fra gammel storhet og smalt den hvite kula 302 meter ned fairway. Det var 81 meter igjen til pinnen på det hullet. Ett dusin PROv1 var det slaget verdt. Closest to pin på G4 var lenge innehatt av Felix Warmedal, men så kommer Andreas Sletta tuslende og setter noe av det nærmeste vi har sett HIO i Netto’n. Ballen hadde perfekt lengde og retning, men noen hadde lagt gladpack over hullet og stengt den muligheten. Ballen ble liggende rett bak flagget og i steden for champis ble det et dusin PROv1 også på ham.

Premiebordet var ganske snasent. Krystall med inngravert Haga-logo til gutta på pallen. ANITA-ballene fra 2018-utgaven fortsatte å bli delt ut. I tillegg hadde vi damebelte, og visor’s, men også mange andre varianter. Faktisk delte vi ut hele 15 premiepakker denne gangen, inkludert en del greenfees til andre klubber. Restauranten leverte varene så det holdt denne gangen, med noen svært generøse retter. Folk så ut til å være både mette og happy. Etter avsluttet premieutdeling holdt man det gående på klubbhuset til timen over midnatt før deler av startfeltet fant veien til hovedstadens utesteder. Sistemann var rapportert i seng i 0500-draget, kun fire timer før starten på Østlandstour. Vi får håpe det var en god oppladning!

 X