Morogolf med kast

Haga Ladies – 2. juli – Morogolf med kast

 

29 formiddags- og 12 ettermiddagsdamer var med på uhøytidelig morogolf denne tirsdagen: Stableford-turnering med kast. Hver av oss fikk ett ”gratis” kast pr. hull.

 

Med stor entusiasme ble det kastet opp av renner og opp fra vann, opp av bunkere og også ned i bunkere, inn på greenen (gjerne litt for langt), på selve greenen og til og med rett i koppen.

Moro var det med par-kast, birdie-kast, eagle-kast og rett i-koppen-kast – og resultatet ble følgelig mange ”birdies” – og med gratis-kastene også skyhøye poengsummer. En herlig, lattervekkende og inspirerende korkurranseform. Ja, noen uttrykte ønske om denne form for turnering hver uke!

 

Formiddagsturneringen

Skyer og sol på runden i dag og fantastiske forhold på Gul og Rød sløyfe.

Vi konkurrerte alle i samme klasse.

Merete J var suveren i dag med utrolige 64 p (Hun slo sin førstepremierekord fra i fjor med 7 p!!). Mange, mange birdies, og også eagle ble notert på hennes scorekort.

Nr.2 – også med bra score – Kari Lita H 54 p, nr. 3 med 51 p Inger-Ma J, nr. 4 med 50 p

Bjørg HG og nr. 5 Anne Cathrine R med 49 p.

Nærmest streken på Gul 5 var Hanne K med 1,77 og ”Dagens heldige” ble Rita G.

Som alltid hygge på terrassen i påvente av premieutdelingen.

 

Formiddags-turneringene tar sommerferie frem til SF-turneringen tirsdag 30. juli.

For de som ønsker å spille tirsdagene i resten av juli så er det bare å melde seg opp i Golfbox – og hvis konkurranseinstinktet vil ytterligere skjerpes, så bli gjerne med på Haga Ladies ettermiddagsturnering 9. juli.

 

-/Kari

 

Ettermiddagsturneringen

Som på formiddagen haglet det med alle varianter av både slag og kast. Noen spilte seg ut i rødt og skulle «enkelt» kaste inn på fairway, men når man glemmer å slippe ballen, går den gjerne rett i været (eller endog bakover) og havnet selvfølgelig i tykk rough. Mens Tåve H, med fortsatt herlig håndball-«arm», hadde dagens eneste «hole-in-one» med rett-i-koppen kast på gul 6. Spektakulært og til vill jubel. Tanya sto for kveldens eneste eagle etter en fantastisk drive på gul 2 som landet ca. 2 meter fra greenen. Et velplassert kast etterfulgt av en lett putt, ga altså eagle. Annegrete havnet i vannkanten på gul 8 – og med en fot i vannet og en på kanten, ante «pressefotografen» et mulig scoop av et vannbad-bilde, men lykkeligvis nådde kastet greenkanten uten at fotfeste glapp.

 

Ingen av oss på ettermiddagen greide å hamle opp med Meretes fantastiske 34 p på front nine, på formiddagen (31 slag med 4 birdies og 1 eagle), men vi lå ikke langt etter. Eva S-F ble kveldens vinner på meget respektable 31 p (35 slag og 4 birdies). Grattis, Eva! Deretter fulgte 3 på også meget anstendige 29 p, nemlig Annegrete på 2., Grete H på 3. og Tåve H på 4. Premie ble det på Eirin denne gangen også – nå nærmest streken på gul 5, kun 26 cm fra. Til slutt trakk vi ut «Dagens heldig» som ble Wenche W.

 

Siste ettermiddagsturnering før ferien blir neste tirsdag 9.7 med vanlig stableford. Påmelding i Golfbox. Vi sees.

 

PS Vi var mektig imponerte over Felix og Andreas som passert oss på gul 5 på sin 7. runde – Otto «loset» dem behørig frem! Stort grattis til to usedvanlig «tøffe» unge menn!

 

-/AR

 

Klikk på bildet, for å bla i albumet!

4_Vinnere_formX