Medlemsinformasjon Februar 1/2015

Kjære medlemmer og aksjonærer,

Banestatus

Vinteren har så langt ikke vært optimal for kommende sesong, til det har det vært alt for mye temperaturvariasjoner. Det har dannet seg en del is på hele banen, som ikke er bra, men isen er foreløpig ganske porøs – det vil si at det fortsatt er grei tilgang på oksygen til gresset under. Vi har situasjonen under kontroll, men det er fortsatt for tidlig å sette i gang tiltak for å fjerne isdannelsen. Vi krysser nå fingerene for noe mer stabile værforhold uten regn i de kommende månedene. Utover det er vi i gang med drenering på fairwayene på gul sløyfe.

Informasjonsmøte på Haga golfklubb

Tirsdag 24. februar kl. 19:00 er det informasjonsmøte i klubbhuset på Haga hvor det blir gjennomgang av baneprosjektet, status og fremdrift på både blå og gul sløyfe. Klubbstrategien blir også gjennomgått med hva som skjer i 2015 og hva som er fokus videre. Til slutt vil vårt nye golfbibliotek bli innviet. Har du golfbøker eller golfbilder du kunne tenke deg å forære, tas de i mot med en stor takk. Vi byr på et glass hvitvin – velkommen!

Efaktura

I forkant av faktureringen av årsavgiften for 2015, tilbyr vi nå våre aksjonærer å motta faktura som efaktura.

Fordelene med dette er at du slipper å laste ned fakturaen fra e-posten som kommer fra Norkred og slipper å taste KID-nummer.

Det er vesentlig enklere å betale regningen når fakturaen kommer rett inn i nettbanken ferdig utfylt. Du bestemmer selvsagt selv hvilket beløp som skal betales og til hvilken dato og må ikke forveksles med Avtalegiro. For mer informasjon, se mail fra oss 6.2.15.

Årsavgift for 2015

Faktura på årsavgiften for 2015 kommer i begynnelsen av uke 9 og for de som ikke har meldt at de vil motta efaktura, kommer fakturaen på e-post som vanlig fra faktura@norkred.no. E-posten inneholder en link hvor du kan laste ned en PDF.

Forfall vil være 14 dager fra fakturadato, men det vil ikke bli beregnet renter og purregebyr før 31. mars. Du har derfor mulighet til å dele opp fakturabeløpet innenfor denne perioden (f.eks.: 4875 + 4875 = kr 9750,-). Forutsetningen er at totalbeløpet må være betalt innen 31. mars. Etter 31. mars blir det beregnet renter og purregebyr som normalt. Det blir ikke gitt varsel om utestående, så du er selv ansvarlig for at hele beløpet er innbetalt innen 31.3. Ytterlig henstand må avtales med daglig leder.

Ta kontakt hvis du har spørsmål.

Årsmøte i Haga Golfklubb og generalforsamling i Haga Golf AS

Vi minner om årsmøte i Haga Golfklubb og generalforsamling i Haga Golf AS som avholdes mandag 23. mars 2015. Se innkalling sendt på e-post 22.1.15. Frist for innlevering forslag og saker som skal behandles på årsmøtet er mandag 23. februar. Se våre hjemmesider for mer informasjon og for å laste ned innkallingen.

Trallebod

I slutten av mars vil vi gå bort i fra personlige nøkkelbrikker som gir adgang til tralleboden. Ytterdøren vil bli utstyrt med en kodelås i stedet, og alle brukere må derfor bekrefte videre leie i 2015. Mer informasjon om dette kommer på e-post til eksisterende brukere.

Ved bekreftelse vil man få utlevert koden som skal brukes. Koden vil selvsagt bli endret før hver sesong og krever da bekreftelse på leie fra ALLE i forkant av sesongen. Hvis du ønsker å leie, ta kontakt på e-post til adm@hagagolf.no.

Vinterhilsen fra banemannskap & administrasjon

Les medlemsinformasjonen herX