Medlemsinformasjon April 4/2015

 

Banestatus & baneåpning
Banestatus og baneforhold blir oppdatert hver morgen både på hjemmesiden og på Facebook, så gjør det til en vane å sjekke. Hvis du skal ut på morgenen er det spesielt viktig å sjekke om det er frost eller ikke.
Fra og med torsdag 7. mai vil vi ha 18 hull åpne, det vil si at sløyfesammensetningen blir RØD og deretter BLÅ. Booking i Golfbox som vanlig. På blå sløyfe, som i år blir siste 9, vil alle bunkerne være GUR-merket, inntil vi får lagt i sand. Dette på grunn av at leveringen av sand er blitt svært forsinket. Alle dreneringsslisser gir for øvrig fridrop. Vær oppmerksom på at traller eller golfbiler IKKE må kjøre på nysådde områder, det vil si alle åpne sand- eller jordoverflater.
Samme torsdag åpner også den lille puttinggreenen og treningsområdet ved den gamle greenen ved blå 9.
På gul sløyfe fortsetter rehabiliteringsarbeidet som ble påbegynt i fjor høst. Hovedfokus blir nå hull 1, 2 og 3. Inntil videre utgjør hull 4 til 9, medlemssløyfen. Vis aktsomhet i forhold til maskiner etc til og fra dette området.

Alle skader som synes på våre greener nå, er nedslagsmerker fra i fjor. Reparer minst 2 nedslagsmerker, i tillegg til ditt eget. 
Vi kommer til å ha ekstra fokus på dette i år, så venn deg allerede nå, til å ALLTID ha greengaffelen klar når du skal på greenen.
Husk også å ALLTID legge tilbake oppslått torv.

 

Gjestegreenfee
Proshopen selger hefter med 6 stk gjestegreenfeebilletter, til og med onsdag 6. mai. Aksjonærprisen er kr. 1800,- og årsleietagerpris er kr. 2300,-.

 

Proshopen
Shopen har nå ordinære åpningstider: mandag-torsdag kl. 08:00-20:00 og fredag-søndag kl. 08:00-18:00. 
Før kafeen åpner kl. 12:00 er det nå mulig å kjøpe brus, sjokolade, baguetter og kaffe i proshopen. Salg av mat og drikke på banen vil starte for fullt fra og med mandag 4. mai.

 

Baller på driving rangen
Husk at du som medlem i Haga Golfklubb får 100 baller gratis hver sesong ved kjøp av ballkort på driving rangen. Har du ballkort fra før, kan selvsagt disse fylles opp på eksisterende kort. Henvendelse til resepsjonen i Toppgolf.

 

Kommende turneringer
Åpningsturneringen: Lørdag 9. mai arrangeres Åpningsturnering for alle medlemmer. Det spilles som vanlig Texas Scramble med 4-mannslag. Dette en ufarlig og veldig sosial turnering, hvor det settes opp så like handicapmessige lag som mulig.  Meld deg på i Golfox innen tirsdag 5. mai kl. 23:59.
Vårspretten: Søndag 10. mai arrangeres Vårspretten, også for alle medlemmer. Her spilles det 9 hull med 3 køller og en putter. Meld deg på i Golfbox innen torsdag 7. mai kl. 23:59.

KLIKK HER for å se hele turneringsprogrammet. All info, påmeldinger og resultater ligger i GolfBox.

 

Dekkskifte
Absolutt siste dag for dekkskifte er fredag 8. mai. Ring 993 34 419 mellom 07:30-14:30, for å avtale tid.
Se www.hagagolf.no for mer informasjon.

 X