Medlemsinformasjon April 3/2015

Kjære aksjonærer og medlemmer,
Banestatus & baneåpning

Det blir nesten grønnere og grønnere time for time på Haga akkurat nå og temperaturen skal bli ganske høy denne uken. Dette gjør at mange blir utålmodig, og det skjønner vi veldig godt. Det vi må være klar over, er at så lenge temperaturen ikke er høyere enn 3-4 grader på natten, blir det frost på gresset i det solen står opp. Da er det særdeles viktig at man ikke går på gresset, heller ikke puttinggreenene eller øvingsområdene.

Vi holder på med ferdiggjøring til åpning av medlemssløyfen og førstkommende onsdag 22.4. kl. 10:00 åpner GUL sløyfe. Sløyfen er kun for medlemmer og det blir ballrenne, som alltid på denne sløyfen. Alle bunkere og bearbeidede områder på sløyfen, blir å betegne som GUR – viktig at alle overholder dette. Alle innhegninger må få lov til å stå i fred – flytt ballen i stedet. Sløyfen er p.g.a. ombyggingen ikke hcp-regulerende og det vil være en del områder med oppgravd jord og gjørme. Dette må ikke spres utover på fairway og greener, da sylinderne på gressklipperne våre blir ødelagt.
Mandag 27.4. kl. 10:00 åpner RØD sløyfe med ordinær bestilling av starttid i Golfbox. Det er spill med matter på fairway og det er kun 9 hull man kan bestille starttid for. Man kan selvsagt spille de 6 hullene som er åpne på gul sløyfe før eller etter, men da gjelder de vanlige reglene for medlemssløyfen (kun for medlemmer, ballrenne etc).
Vi sikter på åpning av BLÅ sløyfe mandag 4. mai. Endelig bekreftelse kommer.
Og et stort hjertesukk fra banepersonalet: Alle skader som synes på våre greener nå, er nedslagsmerker fra i fjor. Tenk på det neste gang du skal putte; reparer minst 2 nedslagsmerker, i tillegg til ditt eget. Vi kommer til å ha ekstra fokus på dette i år, så venn deg allerede nå, til å ALLTID ha greengaffelen klar når du skal på greenen.

 

Driving Play for aksjonærer i Haga Golf AS

Dette er 4. året for det meget populære Driving Play-konseptet, hvor man kjøper et hefte med 11 billetter til 11 forskjellige baner. Klubbene kan kun selge 50 hefter hver, så her gjelder det å være kjapp for å få tilgang på de 11 meget gode baner som er med i år: Tyrifjord, Drøbak, Hakadal, Borre, Evje, Nøtterøy, Mørk, Haga, Drammen, Oslo og Bærum. (Billetten hos Oslo GK vil koste kr 500,- å bruke – rabatt på kr 400,-). Vær oppmerksom på at det i heftet kun er en billett til hver bane. Det vil si at man kun kan spille en gang på hvert sted. Prisen vil være kr. 1800,-. OBS! Heftene er forbeholdt aksjonærene i Haga Golf og vil først være tilgjengelig for årsleietagere, hvis det blir hefter til overs. ONSDAG 22. april kl. 12:00 sender vi ut en mail til alle aksjonærene – heftet bestilles ved å SVARE på mailen med Navn og Medlemsnummer.

 

Proshopen

Shopen er åpen alle hverdager fra kl. 10:00-16:00 og i helgen kl. 10:00-16:00. Utvidede åpningstider kommer når hele banen åpner. Mange spennende nyheter, så kom innom!
Marshal-tjenesten på Haga
Marshal-tjenesten er en veldig viktig funksjon i klubben og de ønsker seg selvsagt nye «rekrutter». Kunne du tenke deg å bidra, mye eller lite, tar du kontakt med Merete på e-post: mjohnson@getmail.no eller kommer på info-møtet som arrangeres onsdag 6. mai kl. 17:00 i klubbhuset på Haga.

 

Vin-klubben/Påminnelse
Siste vin-treff før sommeren arrangeres førstkommende torsdag 23. april. Påmelding til putte@roede.no i løpet av dagen (20.4.).

 

Vårhilsen fra banemannskap, proshop & administrasjon

 

Les medlemsinformasjonen herX