Magnus i USA

Magnus Boland Haugen har nylig kommet hjem etter strålende spill og plassering i Greg Norman Acadamy Junior Invitational på banen Norman Course at Barefoot.

 

Turneringen er en internasjonal turnering med 50 startende gutter fra 22 ulike nasjoner, hvorav 6 var fra Norge. Av disse 50 hadde over halvparten bedre enn 0 i hcp, så kvaliteten på feltet var svært høyt. Turneringen gikk over 3 dager.

 

Etter 18 hull signerte Magnus en +3 (75) runde med en lei kvadruppel på scorekortet. Runde 2 derimot ble et mareritt med bogeys og dobbelbogeys fra hull 12-16 og endte med en +8 (80) og seks 3-putter. Dermed raste han nedover leaderboardet til en delt 26. plass.
– På runde 3 skulle putteren endelig begynne å spille på lag, og jeg leverte en runde 3 under par (69) med syv birdies, fire bogeys og resten par, forteller Magnus. Han endte da opp på delt 6. plass sammen med Sebastian Syr (Losby GK). De to guttene ble beste norske i startfeltet.

 

L E A D E R B O A R D 

 

Vi gratulerer Magnus som nå er tilbake i Norge til en velfortjent juleferie. Vi i Haga ønsker lykke til i 2018, og gleder oss til å følge vår lojale Haga junior!

 

 X