Haga Ladies Lysgolf

Dette ble en innholdsrik golfdag! Tidligere på dagen hadde vi gjennomført en annerledes runde på Nordhaug, kun med et 7-jern, og nå stilte 25 damer opp til «Lysgolf» på Hagas puttinggreen om kvelden.

Annegrete og Heidi hadde pyntet og gjort alt klart med batteridrevne T-lys og lysslynger på greenen. Bjørg hadde laget kakao og småkaker var kjøpt inn. Fakler og lykter skapte en lun og koselig stemning, selv om det blåste surt og temperaturen var lav. Temperaturen var definitivt ikke lav hos deltakerene! Her var det høy moral og kampvilje. Konkurranseinstinktet og innsatsviljen var så absolutt tilstede at Torill hørte oss helt til Østerås!!

 

Tre hull utgorde «banen». Alle var innom alle hullene og den sammenlagte scoren tellet. Da alt var tellet opp, var det Eva Sandem som hadde lavest score med 9 slag, etterfulgt av Bente med 10, Kirsti Kolbeinsen, Eva Holmgren, Rita Giving og Gigi Frokjær, alle med 11 slag. Vi valgte å lage en finalerunde på ett hull mellom disse seks. Her var heiaropene minst like høye som på Tee 1 på Solheimcup! Vi ønsket å kåre en vinner, men det viste seg umulig, da både Eva Sandem og Gigi Frokjær satte sine birdier på siste omspillshull. Da ble vi enige om å la hcp telle, slik at Gigi gikk av med seieren og ble årets «Lysgolfer»! Gratulerer til henne og alle sporty Haga-damer!!! Dere var alle med å gjøre denne kvelden spesiell og festlig! Kanskje en tradisjon?

 

Lysgolfen

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X