Lises Minneturnering

IMG_0408

Lises Pokal

For en verdig, koselig og glitrende fin dag det ble! En nydelig augustdag med akkurat passe sol, lite vind, og en spesiell, varm og fin stemning som lå over hele Haga denne fredagen. Lises Minneturnering samlet 39 flotte seniordamer, som alle hadde Lise med seg i hjertene ut på banen denne dagen.

 

Enkelte dager føler man at alt bare faller på rett plass, kanskje med hjelp av noen engler der ute…
Til og med vinneren av turneringen kunne liksom ikke passet bedre. Anne-Karine Wærsten storspilte og vant en soleklar seier. Denne dagen gikk hun ut og samlet 43 poeng, og hun blir den første som får navnet sitt gravert i den vakre pokalen, Lises Pokal. I tillegg var hun nærmest pinnen på Hull Blå 2.

 

Lise

Lise Broch

– Jeg følte at Lise var med meg hele veien. Lise og jeg hadde et nært og godt forhold. På forhånd drømte jeg om å kunne få stå øverst på pokalen som Thomas har satt opp. Tusen takk til Thomas. Det ble en fantastisk dag på golfbanen og min beste runde noensinne. Jeg er veldig takknemlig for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått. Haga Ladies, miljøet på Haga og golfen gir meg masse motivasjon og glede.

 

Lise Broch var syk og døde av kreft, og i likhet med Lise kjemper også Anne-Karine mot kreftsykdom. Golfen kan være svært betydningsfull for mange i sykdomsperioder. Slik var det, og er det, også for Lise og Anne-Karine. Ekstra gledelig var det da at vi denne dagen samlet inn litt ekstra penger gjennom startkontingenten, og 100 kroner fra alle deltakerne, totalt 3.900 kroner blir gitt til Kreftforeningen.

 

29105416485_9ddb22034b_b

Anne-Karine

Pokalen er gitt til klubben av Thomas Broch, Lises enkemann, og Haga GK skal de neste årene arrangere Lises Minneturnering med Lises Pokal som evigvandrende pokal til de årlige vinnerne.
Det ble svært hyggelig og rørende at Thomas kom og gjennomførte premieutdelingen. Han fortalte litt om hvor glad Lise var i alle Haga damene, og hvorfor han ønsket å sette opp en vandrepokal til minne om henne. Thomas bidro også personlig med fine premier til de tre første på resultatlisten. Han var særdeles imponert over damenes scorer denne dagen. Anne-Karine var i særklasse, og på de neste fire plassene hadde alle 37 poeng, og deretter tre spillere med 36 poeng.

 

Topp 10 og premier til:

  1. Anne-Karine Wærsten 23,3 43 poeng
2. Chureerat Pungthong Krefting 14,9 37 poeng
3. Eva Blomberg Jensen 22,0 37 poeng
4. Trine-Lise Evensen 23,6 37 poeng
5. Anne-Sofie Lunde 27,1 37 poeng
6. Margaret Patricia Poulsen 28,7 36 poeng
7. Kirsten Andenæs 28,8 36 poeng
8. Mona Boug Kristiansen 32,2 36 poeng
9. Kari Dahl Lunner 23,0 35 poeng
10. Elin Uhre Schjelderup 23,3 35 poeng

 

Closest to Pin, Blå 2: Anne-Karine Wærsten

Longest drive, Blå 9: Bente Falstad

 

H E L E   R E S U L T A T L I S T E N

Lises Pokal

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X