Lag NM Damer 2018

Lag NM Damer og Herrer

Årets Norgesmesterskap ble avsluttet i dag, søndag. Haga var representert i 1.divisjon for Damer, og i Elitedivisjonen for Herrer. Damene tok en flott 4. plass på Norsjø, mens herrene endte på 10.plass på Miklagard.

 

RESULTATER DAMER

RESULTATER HERRER

Fra v: Kirsten Fuglseth, Rachel Raastad og Marianne Mancini

Fra v.: Petter Enger, Ole Martin Davanger, Magnus Boland Haugen, Christoffer Carlsen og Mikkel Bjerch-Andresen


Dag 1 – Damer
Våre tre damer, Rachel Raastad (kaptein), Marianne Mancini og Kirsten Fuglseth (bilder kommer) er ferdige med Dag 1 på Norsjø, og ligger på en flott 3. plass! De  har spilt en foursome runde og en fourball runde. Her er en kort rapport fra kapteinen:

 

Dagen på Norsjø startet med Rachel og Kirten i foursome, 09.00 fra hull 10. Solid spill fra oss begge, tre råbra birdies man vanligvis ikke har mange av i en foursome og en fornøyd gjeng som forlot siste hull med en bra par.
Fourball-runden med Rachel og Marianne var helt vanvittig. 6 tellende birdies og en eagle på dagens siste hull utgjorde en rå 66-runde! Dette ble den laveste scoren av alle damenes fourball-runder dag 1!
I morgen følger vi samme oppsett, med Kirsten og Rachel i duggpatruljen og Marianne og Rachel runde 2 i fourball.

 

Laget ligger på en strålende 3.plass, kun 4 slag opp til teten.

 

Dag 1 – Herrer
Guttene fra Haga er også i gang med Lag NM i elitedivisjonen som spilles på Miklagard. Christoffer Carlsen (kaptein), Petter Enger, Magnus Boland Haugen, Ole Martin Davanger og Mikkel Bjerch-Andresen (bilde kommer) gikk to foursome og to fourball den første dagen, og la seg på en beskjeden 11.plass.
Vi heier på våre flotte gutter, og tipper de kommer til å avansere i feltet de kommende rundene.X