KM uken på Haga!

Velkommen til KM-uken på Haga i uke 36. (31.august – 6.september)Fire golfere

I tillegg til selve Klubbmesterskapet skal vi også kåre klubbmester i Putting, Long Drive og Closest to Pin. All påmelding ligger i GolfBox.

 

KLUBBMESTERSKAPET, lørdag og søndag 5.-6. september

I år gjør vi noen endringer i Klubbmesterskapet, som vi håper blir godt mottatt av våre medlemmer. Informasjon om endringene kommer her:

Tidligere har junior-KM blitt arrangert på en hverdag. I Haga GK har vi en klar plan og strategi på at juniorer og juniorrekruttering er et svært viktig område i årene som kommer. I den forbindelse arrangerer vi i år KM for juniorer på samme helg som alle andre klasser. Dermed får våre fremadstormende juniorgolfere delta på denne festhelgen sammen med alle våre øvrige medlemmer.

I tillegg skal vi i år kåre to nye klubbmestere: Mid-Am Herrer 30-54 år og Mid-Am Damer 30-49 år.
Lørdag spiller alle Herreklassen fra Tee 56. Etter 18 hull kårer vi Klubbmesteren for junior og klubbmesteren for Mid-Am.
Etter første dag lager vi som vanlig en cut, og vi trekker alle som klarer denne tilbake til tee 60 og kårer klubbmester herrer.
Damene spiller fra samme Tee 46 begge dager, og vi kårer klubbmester Mid-Am damer etter 18 hull lørdag og klubbmester damer etter 36 hull søndag.

Premieutdeling i for juniorer og de to Mid-am klassene finner sted lørdag ettermiddag.

Vi håper disse endringene i klubbmesterskapet skaper enda mer spenning og moro.

 

Link til info og påmelding i GolfBox – Klubbmesterskapet

 

I tillegg til det ordinære klubbmesterskapet har vi laget ulike uhøytidelige turneringer hvor vi kårer klubbmester i ulike grener.
I år har vi gleden av å arrangere følgende:Putting

 

KM i putting, mandag 31.8. kl. 17:00:

Vi gjentar fjorårets suksess og kårer klubbens “heteste” putter. Vi designer en 18-hulls bane på treningsgreenene ved utslag 1 på blå sløyfe. Etter slagspillet, går de beste videre til matchplay som kårer Hagas klubbmester i putting.

Link til info og påmelding GolfBox – Putting

 

 

KM Long Drive og Closest to Pin, fredag 4.9. kl. 17:00:

Longest drive og closest to pin er to klassiskere i golf. Vi benytter utslaget på gul 1 til å kåre den mest lengstslående damen og herren i klubben. Vi gir alle tre forsøk, og utslaget må selvfølgelig ligge i fairway. Når alle er ferdig med longest drive, beveger vi oss opp på hull 4 på gul. Her får alle et forsøk hver til å komme nærmest pinnen. Konkurransene er uavhengige av hverandre, og man velger selv om man vil melde seg på begge eller kun en av konkurransene.

Info og påmelding GolfBox – Long Drive

 

Info og påmelding GolfBox – Closest to PinX