klubbmestere simulator golf Haga golfklubb

KM Simulator

Det var rekordstor oppslutning om årets klubbmesterskap i simulatorgolf som gikk av stabelen på Toppgolf mandag 19. mars. 35 kampklare Haga-spillere tok «turen» til solfylte Hawaii – ja, vi formelig kjente Stillehavsbrisen og den stekende solen varme i ryggen. Manua Kea skulle «nedkjempes» i fire klasser, netto damer/herrer under 18,1 i hcp og stableford damer/herrer med 18,1-36 i hcp. Toppgolf sørget for oppdekking med deilig suppe og pizza for de som hadde bestilt det, kaffe og isvann sto rundt ved alle bord. Det ble kjempet iherdig på alle 12 simulatorene – her var det drevne spillere med + 2,4 i hcp til innbitte «nybegynnere» med 35,5 i hcp. Veldig hyggelig at flere nyinnmeldte i Haga også ble med – riktig velkomne skal dere være.

 

Størst deltakelse var det i nettoklassen for herrer – av de 14 som var med vant Eirik Opedal en ganske så overlegen seier med 66 slag (minus 6), fire slag foran Erik Germundson på 70 slag. Deretter var det tett som hagl, Tore Strøm-Gundersen på 71 slag, dag Richard Hognerud 72 slag og Petter Enger 73 slag.  Petter var for øvrig den eneste spilleren som «skyldte» slag, så hans runde på brutto 72 slag var utvilsomt en super prestasjon.

 

Ikke fullt så jevnt i nettoklassen for damer, Annegrete Ringdal hadde åpenbart dagen og satte de fleste innspill akkurat innenfor den «magiske» grensen med gimmie på 2,44. Så med 67 slag (minus 5) ble det seier foran Kama Daasvand på 75 slag og Gry Borg på 79 slag.

 

I stablefordklassen for herrer kom kveldens høyeste score med Joachim Hallelands formidable 47 poeng. Strålende spill av Joachim som bare gleder seg til å komme ut på grønt gress for å fortsette fremgangen. Meget respektabel innsats av Tobis Killi Aabel som fikk 41 poeng på 2. plass og 3. plass gikk til ringreven Petter Borgen med 38 poeng.

 

Knivskarp konkurranse ble det også i stablefordklassen for damer der Merete Johnson og Susan Brown utkjempet en durabelig kamp. Denne ble først avgjort på siste hull da Merete satte putten for en netto par og gikk dermed seierrikt ut med solide 43 poeng, ett poeng for Susan. Super innsats også av Kjersti Lien som ble nr. 3 med 38 poeng.

 

Alt i alt mange gode prestasjoner som lover godt for utendørssesongen – måtte vi bare få Hawaii-følelser på Haga i sommer 🙂

Stor takk til Toppgolf som som alltid stiller opp og sørger for super service. Takk også for fine premier fra både Toppgolf og Haga.

 

//AR

 

R E S U L T A T E R 

KM Simulatorgolf 19.mars 2018

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X