KM i simulatorgolf

KM simulatorgolf

 

Hagas 4. klubbmesterskap i simulatorgolf ble arrangert på Toppgolf 14. mars. 8 damer og 22 herrer stilte til start på Hawaiis berømte Kapalua Plantation. Det ble kjempet mang en durabelig fight og som alltid i golf, var det både superlekre slag og slag til langt mer frustrasjon. Men stemningen var på topp og innsatsen iherdig.

 

I Stableford-klassen for herrer var Olav Dybsjord helt suveren og vant med svimlende 49 poeng, hele 11 poeng foran nr. 2 Per Otto Røng og Bjørn Blix ytterligere to poeng bak på 3. plass. I Stableford-klassen for damer ble det skikkelig kniving om pallen og det på høyt nivå – Susan Brown trakk det lengste strået med superscore på 43 poeng, Anne-Grethe Tronstad var poenget bak på 2. plass og Maggie Bryn poenget bak der igjen på 3. I nettoklassen for herrer ble det også uhyre jevnt. Her var det bare hcp som skilte nr. 1 og 2. Petter Bjerkø ble nr. 1 og Ditlef Fay nr. 2, begge med 71 slag. To slag bak kom Morten Wold på 3. plass.  Også i nettoklassen for damer ble det utrolig jevnt, en spilte front-nine veldig bra, en annen back-nine veldig bra, mens Kama Daasvand spilt solid hele veien og vant på 70 slag, slaget foran Annegrete Ringdal, med Heidi Kobro Hals på 3. plass.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nærmest pinnen for herrene var Olav Dybsjord med 5,9 m og Maggie Bryn enda nærmere for damene, bare 2,6 m fra pinnen. Desidert lengste drive hadde Felix Møller-Warmedal på 257 m. Hos damene fikk Susan Brown opp en skikkelig lang drive på 228 m.

 

Hyggelig premieutdeling avsluttet en vellykket golfkveld.

 

Stor takk til både Haga og Toppgolf som sørget for et veldig hyggelig premiebord med både Haga-glass og greenfeebilletter og fra Toppgolf simulatorbilletter og golfballer.

 

Stor takk også til Toppgolfs alltid blide, smilende og serviceinnstilte personale. Deilig indisk currysuppe og pizza ble serverte oss. Stor takk til Alexander og Christina.

 

AR

 

 X