Klubbserien

Hagas 1 lag møtte Losby på hjemmebane i søndagens match i Klubbserien.
Singelmatcher med Asbjørn og Persa, foursome med Knut og Svein. Asbjørn startet litt rolig..og var 4 ned men spilte bedre og bedre å var likt etter hull 9. Persas kamp bølget frem og tilbake og de var også likt etter 9. Svein og Knut var raskt 2 ned og dette skulle vise seg å holde lenge….
På back så kom Asbjørn under sin motstander, mens Persa tok kontroll sin. På hull 15 så puttet både Losby og Haga for seier 4/3. Da var stillingen 1-1 så vi måtte stole på Knut og Svein. De var 2 ned helt til hull 17 hvor Losby satte en birde, men Knut satte en 4 meter for eagle! og de vant hull 17. På siste hullet kunne Losby avgjøre med en par putt fra 4 meter, men den strøk hullkanten. Svein satte enkelt inn en meter for par slik at denne matchen og kampen endte uavgjort.

 

Så var det vaffel og kaffe på terrassen og alle var fornøyd med resultatet….- i hvert fall Haga:-)

Haga 2.divisjon.

Vi hadde besøk av Oslo, og hadde en meget hyggelig runde. Haga damene Anniken Strøm og Elin Roen Spilte Fourball, og møtte Oslo spillerne Anne Riddervold og Tove Ringnes. “Anne satte den ene monsterputten etter den andre og vi hadde ikke en sjanse”, sa Elin etter matchen. Kampen endte 6 &4. Takk til Anne og Tove for en hyggelig runde.

 

Peter Adde delte sin singelmatch mot Henning Larsen, mens Erik Germundson måtte se seg slått av Christian Sommerfeldt.

 

Etter runden hadde vi en hyggelig samling med kaffe og vaffel !X