Klubbserien

Fin ettermiddag som startet med sol, så styrtregn som heldigvis forsvant igjen relativt raskt til fordel for en deilig kveldssol. Vi gikk gjennom tildelte slag og Bærum opplyste at de ikke benyttet  reduksjon av hcp med 9/10 og at de heller ikke hadde gjort det i sin tidligere kamp mot Oslo. Vi forholdt oss til det og spilte dermed uten reduksjon i hcp.

 

TEKST: Kirsten Fuglseth

 

Haga stilte med to damelag og ett herrelag, mens Bærum stilte med tre herrelag. Flight 1 bestod av Kirsten Fuglseth og Grethe Guldal Halvorsen fra Haga, som dessverre måtte se seg slått på hull 16 av Thomas og Ero.  4/2 ble resultatet i Bærums favør.

Flight nr, to bestod av Tone Malm Meinich Hvam og Annegrete Tronstad som møtte Bjørn og Tom. Tone og Annegrete reddet æren til Haga og dro i land seieren på hull 18 til med både et ivrig publikum og en krevende putt. Tone satte den avgjørende putten til tross for at Bærum hadde satt en birdie som sin gjeldende. Sterk avslutning av Hagas damer!

I siste flight gikk Erik Gudmundson og Kjell Yssenmoen som også måtte se seg slått av Bærum på hull 16. Dermed vant Bærum 2 poeng, mens Haga fikk ett.

 

Totalen ble altså:

Bærum 2

Haga 1

Klubbserien 20aug

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

 X