Klubbmestere i simulatorgolf

Fredag 4. mars var det duket for klubbmesterskap i simulatorgolf hvor Haga fylte opp hele Toppgolfs hyggelige lokaler.  34 deltakere var påmeldt!
Det ble konkurrert i fire klasser: Herre netto slag, dame netto slag, herre stableford og dame stableford.

 

I klassen herre netto slag var det 17 påmeldte. Vinner var Henrik Røe med -4, foran Helge Østvold -3, Tom Ole Andersen +1, Morten Wold +1, Vidar Nesset +1 og Rudi Bolsøy også med +1.

I klassen dame netto slag var det kun 4 påmeldte. Her vant Heidi Kobro Hals med -2 foran Annegrete Ringdal med +2 og Tanya Sturk med +6.

I klassen herre stableford med 4 påmeldte vant Petter Borgen 33 p foran Vebjørn Walderhaug 26 p og  Baard Alfred Hanssen 17 p.

I klassen dame stableford var det 9 påmeldte og her dro Anne-Grethe Giertsen Tronstad seieren i land med hele 40 poeng foran Grethe Naustdal Giving med 39 p, Susan Brown med 37 poeng og Trine-Lise Evensen også med 37 poeng.

Nærmest pinnen for damer var Gerd Lie med 7,5 m. Lengste drive for damer hadde Heidi Kobro Hals med 188 m.

Nærmest pinnen for herrer var Vidar Nesset med 3,2 m og lengste drive hadde Peter Molthe med 243 m.

 

GRATULERER TIL ALLE!

Klikk her for øvrige resultater i Golfbox.

 

Arrangementet var meget vellykket og Toppgolf sørget for at alt gikk som smurt. Det ble servert pizza og suppe som smakte deilig!

Innendørsgolf blir et eget spill sammenlignet med golf i det fri. Her er det ikke så nøye med litt latter og støy under spillet. Nærspillet er vanskelig å sammenligne med det vi har ute. Utfordringen blir å tilpasse slagene og styrken på disse. Fordelen er at du alltid finner ballen din, du slipper å stå ukomfortabelt og nivået er alltid i lik høyde med dine egne føtter. Alvoret er kanskje mindre fremtredende (for de fleste, det er selvfølgelig noen som tar dette dørgende alvorlig og sånn skal det også være).

 

De fleste ble igjen til premieutdelingen og takket være Haga Golfklubb og Toppgolf var det mange flotte premier å dele ut.

 

Tusen takk til alle deltakerene, arrangementskomitéen og ikke minst Toppgolf for et strålende arrangement! Kanskje tradisjon?

 

KM Simulator 2016

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

 X