Juniorblomstring på Haga!

heidi

Espen, Kent og vår nye Trener 1 ressurs, Heidi (bildet) har med strålende innsats, glød og engasjement introdusert golf som sport og aktivitet til glade barn fra første til fjerde klasse.

2015 har vært et flott år for unge og lovende golfspillere på Haga. Vi har i år hatt en vekst på 70 % i antall barn og unge i organisert trening, og vi har som mange har fått med seg, laget et eget “Golf-lekeland” ved klubbhuset.

 

“Golf-lekelandet” kom til gjennom vårt prosjekt med Hosle Skoles SFO og Haug Skole. Høsten 2014 begynte vi planleggingen, og har jobbet ukentlig gjennom hele vinteren for å tilrettelegge for barn og unge fra Hosle og Haug. I vår har vi hatt i underkant av 100 barn i ukentlig trening fra Hosle SFO.

 

Espen, Kent og vår nye Trener 1-ressurs, Heidi Kobro Hals, har med strålende innsats, glød og engasjement introdusert golf som sport og aktivitet til glade barn fra første til fjerde klasse. I tillegg har Tom, Espen og Kim hadde golfrelatert gymtime for elever ved Haug Skole, og de samme barna har benyttet vårt lekeland som mål for sine utflukter.

Golf-Norge og Haga er helt avhengige av rekruttering. Det er ingen hemmelighet at både vår og andres medlemsmasse har høy gjennomsnittsalder, og for at vi skal bygge for fremtiden er både prosjekter som Hosle og Haug, og ikke minst rekruttering til vår organiserte juniortrening utrolig viktig.

 

Haga sin sportslige administrasjon og trenerteam har nye og store planer for ytterligere vekst, og vi håper at årene som kommer skal gi grobunn for både nye golftalenter og barn som får glede av en fantastisk idrett og aktivitet.

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailX