Juletilbud aksje

– Kampanjen er avsluttet – 

 

Dersom du ikke allerede er aksjonær, men vurderer å bli det, eller du har lyst til å få med en golfvenn og spille på Haga så er dette et knalltilbud til deg.

 

Haga Golf AS disponerer et begrenset antall aksjer av i alt 1600 aksjer som vi ønsker å tilby til nye aksjonærer til en svært fordelaktig pris. Fram til nyttår tilbyr vi nye aksjonærer å kjøpe én aksje til en pris på kr. 3.990,- I denne prisen inkluderer vi årsavgiften for 2018 som gir fritt spill på Haga i hele 2018.

 

Som aksjonær vil du også være berettiget til en rekke aksjonærfordeler som ingen andre gjestespillere eller leietakere oppnår, herunder tidligere starttidsbestilling, fordelaktig spill på andre baner gjennom særegne avtaler, samt gunstig leie av selskaps- eller møteromsfasiliteter i klubbhuset. Forøvrig gjelder samme rettigheter og plikter som øvrige aksjonærer, hvilket er nedfelt i Vedtektene for Haga Golf AS.

 

Kampanjen varer fram til 1. januar 2018 og vi vil selge de aksjene vi disponerer basert på «førstemann til mølla» prinsippet.

 

For mer informasjon om kampanjen og kjøp av aksjer, ta kontakt med enten Erik Solberg (erik@hagagolf.no, tlf. 922 93 320) eller Susan Brown (susan@hagagolf.no).X