International Trophy

International Trophy, Oslo GK – Østlands Tour

I helgen ble Norges eldste og mest tradisjonsrike turnering spilt på Oslo GK. Haga hadde med 3 herrer, som alle klarte cuten, og Christoffer Carlsen var lenge med helt oppe i teten. Han ledet turneringen etter første dag etter å ha gått en fantastisk 65 runde lørdag ettermiddag. Det er kun 1 slag fra banerekorden fra back tee 63. Christoffer endte på en sterk tredjeplass med scorene 76-65-75-73.
20 birdies totalt viser at han har enormt mye bra golf inne, og med litt bedre putting har han virkelig noe bra på gang nå i starten av sin proffkarriere. Vi gratulerer!!

Eirik Jensen Bremnes og Karl Fredrik Giertsen var de to andre Hagaspillerne, og begge leverte 4 gode runder i et sterkt startfelt.

 

R E S U L T A T E R 

 

Dette er The International Trophy:
The International Trophy ble første gang spilt i 1948 og er således Norges mest tradisjonsrike turnering og Oslo GKs eneste amatørpokal som går over 72 hull. Turneringen (Pokalen) ble rett etter krigen skjenket av The American Chapter, en gruppe norgesvenner med skipsreder Karl Krogstad i spissen som gjennom Leif Høegh her hjemme var svært delaktig i at banen kunne tilbakeføres til sin opprinnelige stand. Bogstad ble nemlig pløyd opp under første del av krigen og var i disse årene gjenstand for potetdyrking fremfor at tyske soldater skulle kunne bruke banen til egen adspredelse.

The International Trophy har i de senere årene inngått som en turnering på AmaTour og fra 2009, Region Tour, ØstlandsTour. Fra 2012 ble det også en egen dameklasse i turneringen.
Pokalen (bildet øverst) har i alle år gått til beste mannlige nettoscore i herreklassen.

International Trophy

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X