Høstens seniorturneringer

Økende interesse for seniorgolf på torsdager

 

Det er populært med seniorgolf på torsdager og hver uke kommer det nye spillere som finner veien til Haga, det er bra.

Torsdag 18. august var det riktignok bare 29 deltagere, men da var det ren herregruppe, sikkert fordi det ble arrangert en minneturnering for Lise Broch for seniordamer dagen etter.  Klasse A ble vunnet av Arne Oen med 38 poeng og nr 2 var Vidar Nesset med 37 p, nr 3 Bjarne Mathiesen med 37 p.

Klasse B var litt flere med og ble vunnet av Harald Haavardsholm med 38 p, nr 2 Kent Plavnik 37 p og nr 3 Lars Rønning med 35 poeng. Closest på Blå 2 var Hans  Fredrik von Zernichow med 3.28 meter og på rød 8 Petter Bjerkøe med 7.56 fra pinnen.  Det var Petter Bjerkøe som rundhåndet delte ut mange vinflasker til vinnerne denne torsdagen på plattingen ute i solen og Bengt Lagergren fikk også en vin som Lucky Looser.  Blant alle deltagerne ble det også trukket ut et gavekort på kr 500 gitt av Lennart Valner i Grappa Group, så da kan Lars Rønning spare til golftur!!

 

Torsdag 25. august var det mer skyet og litt regn for første gang på lenge, men det hindret ikke over 35 glade golfere å spille. Derfor ble premieutdelingen lagt inn for første gang denne høsten, men det er også hyggelig at mange samles til kaffe, vafler og en prat etter turneringene, nå som det alltid er shotgun og det ikke er så store forskjeller på når man kommer tilbake. Selv om noen brukte litt lengere tid, men det tar jo også lengere tid å gå tilbake, når man starter helt oppe på Rød 6 og det er to flighter foran på hvert hull.  Klasse A ble vunnet av Knut Ellingsen med 41 poeng, nr 2 Rune Falstad 36 p, nr 3 Kjell Yssenmoen 36 p. Klasse B nr 1 Einar Clausen 41 p, Lars Haavik 40 p, Jan Arve Ellingsen 37 p. Ellen delte ut både gavekort og vin, og også til closest på Blå 2 til Bjørn Wiel bare 41 cm fra pinnen og Iver Lindman på rød 8 med 1.07.  Lucky looser ble denne torsdagen Merete Johnsen.

 

Torsdag 1.9 skinte solen igjen og det var shortsvær, som samlet rekordmange! Med 48 påmeldte måtte turneringsledelsen bestemme at noen også måtte starte litt tidligere enn halv ti for å få kabalen til å gå opp.  Men denne torsdagen gikk det faktisk litt fortere og var mindre kø på banen og banemannskapene både klippet gress og ordnet med reparasjoner av gress på fairway.  Selv syntes jeg de var tøffe som sto med traktor på gul sløyfe midt i fairway og ventet at vi skulle slå over dem og inn på green, da har de virkelig tillit til seniorene!!  Litt uventet hadde turneringsansvarlig og vår kasserer Tore Strøm Gundersen kjøpt inn mange ulike småpremier denne torsdagen, isteden for få gavekort, så det var mange flere som fikk premier på terrassen i solskinnet etterpå.  Vi reiste oss også opp alle sammen og sang bursdagssangen for Pål Andersen som fylte 70 år og fikk en ekstra vin i gave!

Men de tre beste i klassene var i klasse B Nils Chr. Aall med 38 p, Arne K Dehli med 38 p, Thomas Namork 36 p. Klasse A Odd Gustav Nilsen med 40 p, 2 Henrik Andenæs med 38 p, 3 Nikki Schei med 38.  Nærmest pinnen på Rød 8 var Hans Petter Andreassen med 1.40 og lucky looser Hans Fredrik Von Zernichow, som også fikk vinflasker.

 

Vi håper på fortsatt stor deltagelse og mye fint vær utover høsten til glede for alle.

 

Med sportslig hilsen for seniorkomiteen – A.Mona Evju

 

Seniorgolf

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X