Hilsen fra Ole Martin

Heisann, image1
Nå kan jeg offisielt si at jeg er klar for min første collegeturnering! Coach fikk tilbud om en individuell plass til turneringen på mandag og tirsdag og valgte meg til den plassen.

 

Vi spiller turneringen Wolfpack Intercolligate i Raleigh, NC med kun en runde hver dag. Vi har også startet en ny qualifiying denne uken, hvor vi tok scoren i forhold til par fra forrige kvalik og delte den i to før denne. Siden jeg var -6 på forrige, startet jeg på -3 og gikk 71-69 denne uken og er da på -7 med to runder igjen. Ligger foreløpig på delt 5 plass på laget, men vi sender to individuelle til turneringen vi spiller om plasser til, så jeg ligger bra an.

 

Nå er det bare litt finpuss, slik at jeg er best mulig forberedt for turneringen på mandag! Det blir moro 🙂

 

Håper alt står bra til på Haga!

 

Ole MartinX