Har du husket å melde deg på Nordea Pairs?

NORDEA PAIRSnordea_pairs

 

Norges største golfturnering. Nordea Pairs er en morsom parturnering som man kan spille uavhengig av nivå.

 

Meld deg på HER

 

Spilleformen er Four-Ball Stableford som enkelt forklart går ut på at hver av de to spillerne i paret spiller sin egen ball. Når hullet er ferdigspilt velger paret hvilken av de to scorene som skal være tellende for hullet (selvfølgelig den beste scoren).

 

I 2014 ble Nordea Pairs spilt i 122 klubber og 3.800 spillere deltok i klubbkvalifiseringene. Turneringen er veldig populær og antallet arrangørklubber og antall spillere øker jevnt og trutt fra år til år

 

Klubbkvalifisering spilles på Haga søndag den 14. juni med første start fra kl 09:00.

Turneringen er åpen for alle damer og herrer fra 13 og oppover. Spillere må ha Haga som hjemmeklubb.

 

Meld dere på.

 

Det spilles regionfinale og landsfinale for de som kvalifisere seg til dette.

 

– Klubber som har med 10 % eller mer av antall medlemmer 13 år og eldre (iht.Idrettsregistreringen 2014) i klubbkvalifiseringen får med ytterligere ett par til Regionsfinalen. Dermed kan også mindre klubber få med flere videre i Nordea Pairs.

– Det beste dameparet i hver klubbkvalifisering går videre til Regionsfinale (uavhengig av plassering i klubbkvalifiseringen). Meld dere på jenter/damer!

– Det beste dameparet i hver Regionsfinale går videre til Norgesfinale (uavhengig av plassering i klubbkvalifiseringen).

 

Det spilles 18 hull Four-Ball Stableford med 9/10 Spillehandicap (Regel 31) Det spilles fra klubbtee (normalt herrer fra gult og damer fra rødt).

Turneringen spilles i én mixed klasse (paret kan dermed bestå av dame/herre, dame/dame eller herre/herre).

Turneringener åpen for amatører og profesjonelle.

Høyeste handicap er 36,0. Spillere med klubbhandicap 37-54 spiller ut i fra hcp 36,0 Aldersgrense for å delta er 13 år i 2015 (født i 2002 eller tidligere) og minst én av spillerne i paret må være 18 år eller eldreX