Hag a Netto'n Herrer Golfturnering

I 2018 inviteres Haga GKs herrer til en turneringsserie gjennom sesongen kalt “Haga Netto’n”. Det betyr både mulighet for å spille netto slagturnering hver mandag, og to sosiale fredags-turneringer med alternativt format, samt sesongens høydepunkt “Tour Championship” i slutten av september der Netton’s vandrepokal deles ut.

 

Haga Netto’n ble innført som et venneinitiativ i 2017, hvor man ønsket en sosial ramme for klubbens herrer, der man baserte resultatene for Netto’n på Haga Medal. Med økende oppslutning gjennom fjorårets sesong har klubben ønsket å legge tilrette for en egen dag for herrene, og at konseptet gjøres tilgjengelig for alle herrene i klubben. For å være med må man være herre (gjerne også senior, men for tiden ikke junior), og være i stand til å spille en runde der det skal hulles ut på hvert hull.

 

Det stilles ingen minstekrav til antall turneringer gjennom sesongen, men grunnserien baserer seg på de 8 beste resultatene før Tour Championship.

Haga Netton Pokal golf

 

Vi møtes på Facebook gruppen “Haga Netto’n”.

 Dette er Haga Netto’n:

For hvem?
Alle klubbens herrer som ønsker å spille konkurransegolf ukentlig. Seniorer er velkommen, men juniorer må vente til de oppnår herre-status (det året de fyller 20 år).
Ingen hcp-krav, men hver spiller må kunne spille en runde med «netto golf» (ikke slaggolf). Det betyr at ballen må hulles ut på hvert hull.

Når?
Spilles på mandager fra kl 16:30, (starter tidligere på høsten pga solnedgang), men med mulighet til også å spille tidligere på dagen.
I tillegg to Special Event, en fredag vår og en fredag høst. Haga Netto’n Scramble og Haga Netto’n fra tee 46.

Starttid og påmelding
Ønsker du å delta, bestiller du selv starttid i GolfBox.
Påmelding skjer ved registrering og betaling av startkontingenten (100,-) i ProShopen samme dag før utslag.

Avgift
100,- per runde, der;
60,- går til premier for runden,
25,- samles opp til Order of Merit (OoM) på slutten av sesongen,
15,- går til Haga Netto’n (premiefond etc)

Klasse og spilleform
En felles klasse som alle spiller Netto Slag.
Det skal hulles ut på alle hull.

Scorekort resultater og premiering
Scorekort (med signatur av både spiller og markør) legges i postkassen ved inngangsdøren etter innkomst. Resultatene legges inn i GolfBox påfølgende arbeidsdag.
Premiering etter hver turnering, samt OoM.

Premier
Primært gavekort fra Haga Proshop.

Order of Merit (OoM)
Spillernes 8 beste plasseringer i de innledende rundene (består av hver mandag samt to special events) gjøres om til OoM-poeng.
​Ved 5 eller færre deltakere reduseres poengtabellen.
Finalen Tour Championship er tellende som den 9. og siste runden, og her får man doble OoM poeng.
Spillere som ikke stiller i Tour Championship kan ikke konvertere en rundescore som tellende for Tour Championship, men er fortsatt med i sammendraget.

Poengtabell OoM

 1. 30
 2. 25
 3. 20
 4. 18
 5. 15
 6. 12
 7. 10
 8. 9
 9. 8
 10. 7
 11. 6
 12. 5
 13. 4
 14. 3
 15. 2
 16. 1
 17. 0 til alle andre spillere

X