Haga Ladies Rosa Ball-turnering 6. august

 

For Rosa ball-lagene ble naturligvis spillerekkefølgen nøye planlagt før start. Hvem påtok seg hvilket hull? For her er det om å gjøre å få med seg den rosa ballen helt til mål. Blå og gul sløyfe ble spilt på formiddagen, mens blå sløyfe skulle forseres på ettermiddagen.

Dessverre bidro en meget dårlig værmelding til at mange av damene trakk seg fra dagens konkurranse. Men heldige var vi som spilte – både formiddags- og ettermiddagsspillet fikk helt greit spillevær, kun lett yr på noen ganske få hull.

 

Formiddagsturneringen

20 formiddags-Ladies – fordelt på 6 lag – stod på startlisten. Kun 2 av de 6 lagene hadde med den rosa ballen gjennom 18 hull. For mange av lagene var det nok av bekker og vann som fanget den lille ballen. Men leting i tykt gress og hyggelig gjensyn med ballen var det heldigvis også.

Med 35 p på ballen gikk laget: Bente B, Hedda S og Kari J av med seieren.

 

Individuell konkurranse ble i klasse A vunnet av Eva MS med hele 37 p. Nr. 2 og nr. 3 – begge med 33 p ble Anne-Grethe T og Hedda S.

I klasse B gikk seieren til Randi F med fantastiske 40 p. Nr. 2 og like bak med 39 p var Anne Margrete L og nr. 3 med 36 p Inger-Ma J.

 

Nærmest pinnen-konkurranse på to hull: Blå 2 og Gul 4.

Hedda S var nærmest pinnen på Blå 2 med 10 m og Anne Margrete L var nærmest på Gul 6 med 0,76 m.

2 birdies i dag: Anne Margrete L på Gul 6 og Anne-Grethe T på Blå 3.

”Dagens heldige” ble Grete H.

Alle vinnere gratuleres.

 

Ettermiddagsturneringen

Hele formiddagen ble brukt til å studere yr, storm, pent og diverse lynradar-oversikter – alt i håp om å dytte vekk de faretruende meldingene om lyn og torden akkurat mens vi skulle spille. Tror alle 13 damene fordelt på 4 lag, hadde utstyrt seg med lynavledere i bagen for utrolig nok uteble alt av dårlig vær – kun lett yr på de første par hullene. Tvert i mot var det riktig så behagelig spillevær. Til og med premieutdelingen kunne foretas utendørs.

 

Dagens seirende rosa-ball-damer ble Grete H, Elise, Anne T og Vibeke S med 15 p. For øvrig hadde tre av fire lag med seg den rosa ballen helt inn.  Individuelt ble det tøff kamp mellom de tre første plassen, bare ett poeng skilte. Både Annegrete og Anne-Lise S fikk 18 p, mens Elise fikk 17 p. Grete H, som også hadde spilt rosa ball på formiddagen, fikk 15 p på 4. plass. Vibeke S kom nærmest pinnen på blå 2, 5,81 m fra. Ingen birdies i dag heller.

«Dagens heldig» ble Tove L.

 

Velkommen til sesongens Flaggturnering neste tirsdag 13. august. Denne må du ikke gå glipp av – vi sees, ikke sant?! Påmelding i GolfBox.

 X