Haga Ladies, Rosa ball

Haga Ladies formiddag, Rosa ball

 

36 Haga Ladies – fordelt på 9 lag var klare for Rosa Ball-turnering denne tirsdagen – og før start ble det naturligvis planlegging av spillerekkefølgen. Blå og Gul sløyfe skulle spilles og kun de lagene som hadde med den rosa ballen inn etter 18 hull var med i konkurransen. I tillegg også individuell SF-konkurranse.

 

Til tross for rundt mye regn de siste dagene var spilleforholdene meget bra og flott golfvær med skiftende skydekke og mye sol ble det. Noen av lagene viste stor innsats for å redde den rosa ballen og ekstrapremie i form av gummihansker vanket til Jorun L som ”badet” etter ballen på Gul 4, men forgjeves – ballen var borte. Litt ventetid på premieutdelingen ble det i dag, men alltid hyggelig på terrassen med alle Haga Ladies samlet.

 

4 av de 9 lagene hadde med den rosa ballen inn og 2 av lagene ble premiert . Begge lagene endte på 27 p og med lavere hcp ble Ellen R, Anne Margrete L, Brith J og Inger-Marie Y 1 og Inger H, Hanne K, Kari TS og Kari J nr. 2.  Flotte resultater i klasse A – individuelt. Eva S ble nr. 1 med 36 p og rett bak nr. 2 og nr. 3 – begge med 35p: Jorun L og Hedda S. I klasse  B gikk seieren til Anne Marie R med 34 p, nr. 2 med 30 p Kari J og nr. 3 med 28 p Anne Margrete L.

Premie vanket også til Maggie for sin flotte Eagle på Blå 3 – utslag og så innspill rett i koppen. Bravo! 2 birdiedamer på Blå 2: Hedda S og Eva S. Nærmest streken-konkurransen på Blå 6 ble vunnet av Mona E med 0,43 m.

Alle vinnere gratuleres! Velkommen til sesongens Flaggturnering neste tirsdag.

// Kari


Haga Ettermiddagsladies, Rosa ball

Hvilken herlig rosa ball-kveld det ble! Til og med solnedgangen ga et rosa skjær over premieutdelingen. Men først knivet 22 damer intenst om lagseier med denne lille, nervepirrende rosa ballen – og sannelig ble det ikke satt ny fantastisk rekord – «baklengs». Hele 4 slag brukte et av lagene på å miste ballen!!!! De to andre på laget fikk jo ikke en gang «låne» den rosa ballen…… ? Disse ble selvfølgelig behørig premiert med rosa gummihansker til plukking av påkommende rosa baller i ulendt terreng…. Bortsett fra det fikk alle de andre lagene med ballen inn ? Seirende ut gikk Ingrid, Anne Lise og Inger K med flotte 21 poeng, dog med knappest mulig margin da både Grete/Kjerstin/Inger Johanne og Tanya/Anne Cathrine/Anita begge hadde 20 poeng.

 

Den individuelle konkurransen ble vunnet av Inger-Johanne, som tok steget opp fra 2. plass forrige uke og vant nå for første gang – fantastiske 23 poeng ble det! Kjempebra, I-J ? Inger K tok en hederlig 2.plass med 20 poeng, deretter fulgte Anita på 3. plass med 18 poeng, det hadde også Grete som ble nr. 4, så fulgte tre med 17 poeng, først Annegrete på 5., Anne-Kari på 6. og Ingunn på 7.

To birdier ble det i dag også – Anne-Kari på blå 3 og Tanya på blå 5. Tove Lysne kom nærmest streken på blå 6, bare 37 cm fra. Muntert samvær på terrassen med herlige kommentarer før premieutdeling avsluttet kvelden. Veldig hyggelig at så mange blir igjen.

Flaggturnering neste uke – meld deg på i Golfbox.

//Annegrete

 

Haga Ladies, Rosa Ball 8.august

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X