Haga Ladies storspilte på Bogstad

Tirsdagen 30.juni var Haga Ladies invitert til Nabogolf på Oslo GK sammen med Bærum GK og Grini GK.30juni_3

 

Det var stor interesse for å få være med å spille på Bogstad, og turneringen var fullbooket med 88 deltakere og hele 34 Haga Ladies stod på startlisten sammen med 17 Grini-spillere, 11 Bærum-spillere og 26 fra Oslo Golfklubb. Nabogolfen er en uhøytidelig stableford-turnering som går på omgang mellom de 4 klubbene.

 

Det yret av damer tidlig på morgenen – shut-gun-start kl 09 og alle gledet seg til å spille på Oslo GKs flott og velstelte bane som viste seg fra sin beste side. Flightene var satt sammen med en blanding fra alle 4 klubber. God temperatur og sommervarmen og solen kom etter hvert frem. Vi endte opp på Bogstads terrasse med hyggelig prat, deilige vafler og kaffe mens vi ventet på premieutdelingen.

 

Anne-Lise Musæus, formann i Oslo GK damekomité, stod for premieutdelingen – 5 premier i hver av klassene A (hcp opp til 20), B (hcp 20,1 – 26) og C (hcp 26,1 – 36). Haga Ladies forsynte seg grådig av premiebordet med førstepremien i alle 3 klassene: A-klassen: Chureerat Krefting med imponerende 40 p, B-klassen imponerte Margaret Bryn også med

40 p og flott resultat også for Mona Evju i C-klassen med 36 poeng!

Av de 15 utdelte premiene tok vi ubeskjedent med oss 9 av disse. I klasse A fikk Gigi Frokjær 36 p og 2. plass og Jorun Lie 4. plass med 34 p.

I klasse B gikk alle 5 premiene til Haga-Ladies: I tillegg til Margaret Bryns 1. plass, fikk Bente Falstad 36 p og 2. premie, Jeanette Andersson 3. premie med 34 p, Susan Brown og Hanne Kindt på 4 og 5. plass med 33 p. (Også 6 og 7 plassen gikk til Haga Ladies).30juni_23

5 birdies i dag ble premiert med en logoball og 4 av disse gikk til Haga Ladies: Hull 7: Susan Brown, Margaret Bryn og Jeanette Andersson. Hull 18: Gigi Frokjær. 5. birdie på hull 14  gikk til Kristin Klæboe (som jobber på Haga, men spiller for Oslo GK)

 

Gratulerer til meget fornøyde damer!

 

Vi takker Oslo GK for et godt gjennomført arrangement.

Bærum GK ønsket oss velkommen til neste års nabogolf.

 

Damekomitéen v/Kari

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X