Haga Ladies – nå med kast

Haga Lady – formiddag 5. juli – Morogolf med kast.
Med mange av damene allerede på ferie var vi kun 12 Haga Ladies med på denne uhøytidlige morogolfen: Stableford-turnering med kast. Hver av oss fikk et ”gratis” kast pr. hull.

 

Lettskyet med sommervarme og etter hvert truende skyer, men heldige var vi som ikke fikk en dråpe regn. Banen er i fin stand og roughen var klippet ned. Vi lekte oss på banen i dag – startet med 6 blå hull, 3 gule hull og til slutt den røde sløyfen. Med stor entusiasme ble det også kastet opp av bunkere og også ned i bunkere, inn på greenen, rett i ”koppen”, og gjerne litt for langt forbi hullet. Ekstra morsomt hadde første flighten som fikk god underholdning med sportye Ellen R som på rød 1 gikk barbent for å redde sitt utslag som endte i vannkanten – da var det greit med et ”gratis” kast. Mange birdie-kast og par-kast ble det. Moro var det og høye poengsummer ble det med alle gratiskastene.
Hanne stod for hyggelig servering av nybakte brownies etter 9 hull – det ble satt stor pris på.
Vi konkurrerte alle i samme klasse i dag. Eva S ble overlegen vinner med fantastisk resultat: 60 p, nr. 2 med 53 p Grete H, nr. 3 ble Bjørg med 52 p og nr.4 Jorun med 49 p. Jorun var også nærmest pinnen på blå 2 med 2,32 m og lengste drive på blå 9 hadde Ellen R. Premieutdeling i solen på terrassen.

 

Haga Ladies-turneringene tar sommerferie frem til SF-turneringen tirsdag 2.august.
For de som ønsker å spille tirsdagene i resten av juli så er det bare å sette seg opp på starttider fra kl. 10.

Kari 5.juli


Haga Ettermiddagsladies med Kast

 

Golf med gratis kast er simpelthen kjempegøy! Når skal jeg velge å kaste, hvordan skal jeg kaste – treffer jeg koppen, mon tro??? Herlig vær – herlig stemning – herlig golf for 11 «kastende» ettermiddagsdamer på 6 blå hull og 3 gule. Og hvilke kast noen presterte – rett i bunker – rett i roughen – og så var det Gigi da…. To ganger rett i koppen for eagle!!! Hun kan trygt selge sin putter, trenger jo bare å beholde kastearmen… 🙂  Eaglene gjorde susen og ga Gigi dagens seier med 29 poeng. Og Anne Cathrine var ikke stort dårligere, 28 poeng og en strålende 2. plass. Bare poenget bak kom Grete H på 3. plass (etter å ha tatt 2. plass på formiddagen, imponerende plasseringer i dag, Grete!). Tåve H hadde også 27 poeng og kom på 4. plass. Et stort grattis til den glade «firer-banden». Gig tok også lengste drive på gul 1, mens Tove H stakk av med closest to the pin på blå 2, 11 meter fra pinnen. Herlig, Tove!

 

Nå blir det sommeropphold, vi sees til nye dyster fra 2. august.
God sommer så lenge

 

Annegrete

Haga Ladies Med Kast

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X