Haga Ladies med kast

Haga Ladies formiddag – Morogolf med kast 3.juli
26 Haga Ladies var med på uhøytidlig morogolf denne tirsdagen: Stableford-turnering med kast. Hver av oss fikk et ”gratis” kast pr. hull.

 

Tropevarmen med 30 grader +  fortsetter med strålende sol – her måtte paraplyen benyttes for noen.  Vi lekte oss på banen i dag og med stor entusiasme ble det kastet opp av renner og opp fra vann, opp av bunkere og også ned i bunkere, inn på greenen (gjerne litt for langt), på greenen og rett i koppen.

 

Moro var det med par-kast, birdie-kast, eagle-kast og rett i-koppen-kast – og resultatet ble følgelig mange ”birdies” – og med gratis-kastene også høye poengsummer.
Vi konkurrerte alle i samme klasse i dag.
Vinner med fantastiske resultat: 57 p ble Merete J, nr. 2 med 54 p ble Hanne K, nr. 3 med 52 p ble Randi F, nr. 4 med 51p ble Ellen R og nr. 5 med 49 p ble Mona E. Gratulerer til alle vinnere i dag.
LD på Rød 2  hadde Merete J med sin superlange drive og CP på Gul 4 var Kari Mette N med 4,31 m.

 

Som alltid hygge på terrassen i påvente av premieutdelingen. Haga Ladies-turneringene tar sommerferie frem til SF-turneringen tirsdag 31. juli.
For de som ønsker å spille tirsdagene i resten av juli så er det bare å bestille starttid i Golfbox fra kl. 10.

/Kari


Haga Ettermiddagsladies Morogolf m/kast, 3.juli
Morogolf med ett gratis kast pr. hull er – ja, nettopp veldig moro.

 

Det er jo så lett å kaste ball, tror vi. Men flere ting spiller inn, eller kanskje spiller oss et puss…. Golfballen er jo ganske liten, dessuten kan vi jo slå oss ganske nærme flagget – og nærmest bare slippe ballen opp i hullet – tilsynelatende. For hvem har vel ikke bommet på hullet med et bittelite kast på ca 30 cm, eller kast ut av bunker som mer eller mindre ender 5 meter BAK deg…. Mao morogolf er moro, gøy, spektakulært og herlig tøying av lattermuskler.  Og i strålende sommervær og –varme ble det en topp runde.

 

Hele 21 birdier ble prestert i dag – godt ikke disse er tellende i «årets birdie» eller kvalifiserte til premier J «Liksom-hole-in-one» ble det 2 stykker av også – Tanya kastet rett i hullet etter utslag på gul 4, mens Cathrine H gjorde det samme på gul 6. Suverent J Grete H hadde dagens lengste drive på gul 8 og Annegrete kom nærmest pinnen på gul 6, 2,55 m fra. Med så mange birdier og velrettete kast ble det knivskarp konkurranse om premieplassene. Hele tre endte på 29 p, så her skilte kun hcp. Annegrete ble nr. 1, Tåve H nr. 2 og Cathrine H nr. 3. Bare poenget bak og på 4. plass kom Kristin T.

Vel blåst første del av sesongen – nå er det bare å hvile seg i form til siste del som starter opp igjen 31. juli. God sommer 🙂

//Annegrete

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X