Haga Ladies julelunsj

Haga Ladies julescramble m/lunsj 12.desember

 

Tekst: Heidi Kobro Hals

 

Hele 44 damer fant veien til Toppgolf denne tirsdagen. Som vanlig var Texas Scramble spilleformen og vi var 29 som spilte. Laget som, etter mye finregning, stakk av med seieren, var lag «Julegløggen»; Anne-Grethe Tronstad, Eva Steenfeldt-Foss og Aase Simonsen. De hadde samme antall slag som lag «GEM», men var bedre på de siste ni. Laget «GEM», som ble nr. 2 var: Elisabeth Lund, Maggie Bryn og Gry Borg. På tredje plass kom lag «Slag»: Brith Johansson, Mona Boug Kristiansen og Grethe Giving.

 

Tradisjonen tro ble det arrangert en «Closest to Pin»-konkurranse. Susan Brown lå an til å vinne, 2,1m fra pinnen, men så kom Kristin Julie Klæboe som siste deltaker og dundret til med 92 cm! (Lurer på hvordan stemningen ble på det kontoret etterpå?) Tredjeplassen 3,0m fra målet, var det Anne Margrete Lund som sikret seg.

 

Til lunsjen etterpå var det dekket et nydelig bord og satt frem julesnitter og deilig Indian Curry suppe. Karamellpuddingen er blitt en tradisjon og smakte som vanlig fortreffelig.

 

Tusen takk alle damer som er så positive, inkluderende og blide! En stor takk også til Toppgolf og Haga GK som stilte med flotte premier!

 

GOD JUL!

// Heidi og Haga Ladies komiteen

Haga Ladies Julelunsj

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X